Shakespeare Kardeşler serisinden romantizme davet: Kış Masalı
Özel İçerik

kış masalı

Aşk dolu Shakespeare Kardeşler serisinin ikincisi Kış Masalı, aşk kokuyor. İlk görüşte aşk, romantizm, gizli buluşmalar, heyecan, kahkaha bir olup soğukları sıcacık ediyor. Gerçek aşkı bulmanın da yaşamanın da zor olduğu gerçeğiyle yüzleştiriyor. Siz aşk için nelerden vazgeçer, neleri göze alır, kaç kere başa dönerdiniz?

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 - Carrie Elks

(Carrie Elks)

KIŞ MASALI

Kitty Shakespeare, bir sinema öğrencisidir. Noel tatili boyunca, Los Angeles’in önemli yapımcılarından Everett Klein’in çocuğuna bakıcılık yapması gerekmektedir. Üstelik kalacakları malikane, karla kaplı, hiçbir şeyin olmadığı bir ormandadır…

Adam Klein, ünlü belgeselci. Los Angeles2te abisiyle aralarında geçen tartışmanın üzerine ormandaki kulübesinde yaşıyor. Abisi de, malikane de onun uzak durmak istediği iki şeydir.

Ancak bazen hayatın istedikleri, bizim isteklerimizin önüne geçer. Mesela ilk görüşte aşk ve sonrasında gelen gizli buluşmaları bir anda getirir, bırakır hayatımızın ortasına. İşte onların da hesaba katmadığı budur: İlk görüşte aşk!

Tek bir hata her şeyi alt üst edene dek de her şey heyecan ve kahkaha doludur. Kitty’nin gelecek hayalleri de aşk hayatı da başından aşağı kaynar sular boşaltır. Artık her şey başa dönmüştür. Kitty, kalbindeki sızı ile her şeye yeniden başlar. Çünkü gerçek aşk, tam da böyle bir şeydir… Zor, ama değer!

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2 - Carrie Elks

Kış Masalı-Shakespeare Kardeşler 2

Carrie Elks

Çev.: Esra Doğu

Hep Kitap

S.: 312

Kitabı satın almak için tıklayınız: idefix

*

Instagram: biyografivekitap