Sibel Can yine kilo aldı - Foto Galeri

Bodrum'da bu yıl ilk kez düzenlenen 'Palmarina Yaz Konserleri' kapsamında sahneye çıkan Sibel Can, sevilen şarkıları ve danslarıyla izleyenleri kendinden geçirdi.

SON ALBÜMÜ İÇİN VERDİĞİ SEKSİ POZLAR..

YİNE KİLO ALDI

Sibel Can yine kilo aldı - Foto GaleriTürk fantezi ve arabesk müziğinin güçlü seslerinden Sibel Can, sahneye göğüs dekolteli, siyah püsküllü ve kollarında yeşil tül bulunan bir elbisiyle çıktı. Her albüm öncesinde kilolarını itinayla veren Sibel Can'ın, verdiği kiloları tekrar aldığı yine gözlerden kaçmadı.

Yaklaşık 2 bin kişinin dinlediği konserinde Sibel Can, sevilen şarkılarını dinleyicileri için seslendirdi. Konseri Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve eşi Sevilay Gödekmerdan da izledi. Neşeli olduğu gözlenen Sibel Can, söylediği şarkılarla birlikte yaptığı danslar da büyük alkış aldı.

6 DİYET, 3 ZAYIFLAMA KAMPI, 10 DİYETİSYEN

Sibel Can'ın 2002'den bu yana uyguladığı rejimlerle verdiği kilo toplam 177'ye ulaştı. Sibel Can kilolarından kurtulmak için 10 yılda 'Kimo Puan', 'Montignac', 'Momentum', Lahana çorbası, kabak çorbası, elma sirkesi, diyetleri yaptı. 3 de zayıflama kampına katıldı. Biri İngiliz olmak üzere 10 diyetisyene gitti. 1 kez de yağ aldırdı.

Sibel Can yine kilo aldı - Foto Galeri