Sibel Erdoğan: Hem saldırı hem de iftiraya uğradık

sibel erdoğan

Emrah Erdoğan'ın evde olmadığı bir gün; 8 aylık oğulları Elyesa, annesi, kız kardeşleri ve 17 yaşındaki yeğeniyle, komşularının bıçaklı saldırısına maruz kaldıklarını anlatan Sibel Erdoğan, saldırgan grubun iddialarına da yanıt verdi. İddialara göre; daha önce Erdoğan'ın yakınları, komşularının çocuklarını, evlerinin önünde oynadıkları için hırpalayıp darp etti.

"Avrupa'da doğmuş, büyümüş biri olarak toplum içinde yaşamanın kurallarını bilen biriyim" diyen, Sibel Erdoğan olay anını şöyle anlattı:

- 63 yaşındaki kişi, evin bahçesine girerek benim kız kardeşime saldırdı.

"BİZE KÜFÜR ETTİLER"

- Bu kişinin gelini de, ağaçları kırarak evin bahçesine girerek yeğenime saldırdı. Yaşlı kadın ve gelini hepimize küfürler savurarak saldırmaya devam etti.

- Bir anda bu gelinin kocası elinde büyük bir sopayla bahçeden içeri girerek tarafımıza ağza alınmayacak küfürler ederek saldırdı.

Emrah'ın ailesine saldırı VİDEO

"BIÇAKLA YARALANDIK"

- Yaşlı kadın bir anda ortadan kaybolup nereden aldığını bilmediğimiz büyük bir bıçakla koşarak bıçağı hepimizin üstüne savurdu. Bundan dolayı bıçak kesikleri oluştu. Hayatımda hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Çığlıklardan 8 aylık evladım, evin içinde de olsa korkarak çok ağladı.

"KAYINVALİDEMİ DE HASTANELİK ETTİLER"

- Bu saldırının başlamasına sebep kişi; çocuğunu korkuttuğumu iddia eden, daha doğrusu iftira atan kişidir. Ağzı küfürlerle dolu olan bu kişi, geçen yıl kayınvalidemin çocuğuna yapmış olduğu bir uyarı sonrasında, 75 yaşındaki yaşlı bir insanı; bizim olmadığımız bir zamanda üzerine yürüyerek hastanelik etti. Dava kendilerinin dediği gibi lehlerine olacak şekilde sonuçlanmadı. Bu da diğer söylemleri gibi gerçekleri yansıtmamakta. Dava sonucu her iki taraf da beraat etti.