Aziz Yıldırım tüm suçlamalardan beraat etti

Yenilenen Şike Davası'nın 6. ve son duruşması İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Savcı Abdullah Mirza Coşkun, bir önceki duruşmada, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu sanıklar için beraat istemişti.

AZİZ YILDIRIM VE TÜM SANIKLAR BERAAT ETTİ

Mahkeme, sanıkları "suç örgütü kurmak" ve şike" suçlarından beraatlerine karar verdi. Ayrıca, tüm DVD ve tapelerin de imhasına karar verildi. Kararların oybirliği ile alındığı bildirildi.

BERAAT EDEN DİĞER İSİMLER

Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu, Korcan Çelikay, Mecnun Odyakmaz, Şekip Mosturoğlu, Serdal Adalı, Yusuf Turanlı, Cemil Turan, Tamer Yelkovan, Ali Yıldırım, Selim Kımıl, İbrahim Akın, Ümit Karan.

Aziz Yıldırım tüm suçlamalardan beraat etti

YILDIRIM VE YÖNETİCİLER BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve sarı lacivertli yöneticilerin 15 Ekim Perşembe günü basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Ekim Perşembe günü saat 13:00'da bir basın toplantısı düzenleyecektir. Basın toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde bulunan 1907 Tribünü'nde gerçekleşecektir" ifadesi kullanıldı.

Aziz Yıldırım tüm suçlamalardan beraat etti

BERAAT KARARI COŞKUYLA KARŞILANDI

Diğer yandan beraat kararları, sanıklar ve izleyiciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Özellikle Aziz Yıldırım ile ilgili karar açıklanınca salonda büyük bir tezahürat koptu. Çağlayan Adliyesi'ni Fenerbahçe taraftarlarının tezahüratları arasında terk eden Aziz Yıldırım yöneticiler, bir restorana giderek kutlama yemeği yedi.