Silahlı saldırgan sokakta dehşet saçtı
DHA

Çorum’un Buharaevler Mahallesinde 3 gün önce, iddiaya göre, Milli Eğitim Müdürlüğü’nde müfettiş İbrahim K. ile öğretmen eşi Meral K., işe gitmek üzere evden çıktı. Çift otomobile binmek üzereyken, aralarında önceden husumet bulunan ve evden çıkmalarını bekleyen Ahmet Fevzi B. tarafından önleri kesildi. Saldırgan elinde tabanca ile karı kocanın üzerine yüreyerek havaya ateş etti.

Silahlı saldırgan sokakta dehşet saçtı

Silahlı saldırgan sokakta dehşet saçtı VİDEO

KARISINI BIRAKIP OTOMOBİLLE UZAKLAŞTI

İbrahim K. otomobiline binip uzaklaştı. Olay yerinde kalan eşi Meral K. ise, Ahmet Fevzi B. ile tartışmaya başladı. Meral K., “Allah rızası için yardım edin. Bir Allah’ın kulu yok mu yardım edecek” diye bağırdı. Olay bir kişi tarafından da cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Silahlı saldırgan sokakta dehşet saçtı

TABANCAYI ALMAYA ÇALIŞIRKEN BAYILDI

Şüphelinin elindeki tabancayı almaya çalışan Meral K. yaşadığı korkuya daha fazla dayanamayarak bayılarak yere yığıldı. Silahlı saldırgana yaklaşamayan mahalle sakinleri durumu polise bildirdi.

Silahlı saldırgan sokakta dehşet saçtı

GÖZALTINA ALINDI

Kendisini bu eyleminden vazgeçirmek için çaba gösterenlerin yaklaşmasına da izin vermeyen Ahmet Fevzi B. elindeki tabancayla havaya ateş etti. Bir süre sona olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Bir süre yerde baygın yatan kadına ise, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Ahmet Fevzi B., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)