Silivri'deki nikahta memurun soruları davetlileri güldürdü İZLE

nikah

Silivri’de geçtiğimiz hafta kıyılan bir nikah, ilginç görüntülere sahne oldu. Kuzeni Şafak Ayeş ve Buket Çelik’in nikahını kıyan Silivri Belediyesi Başkanvekili Semih Ayeş’in nikahta sorduğu sorular davetlileri gülme krizine soktu.

"TV'DE MAÇ VARKEN..."

Semih Ayeş geline “Bilgisayarla ilgilendiğinde o bilgisayarı kafasına geçirmek yerine sadece fişini çekeceğine, televizyonda maç varken Karadayı’yı izlemeyeceğine, haftada bir gün bizimle buluşmasına izin vereceğine söz vererek hiç kimsenin baskısı altında kalmadan, kendi arzunuzla Şafak Ayeş’i eş olarak kabul ediyor musun?” sorusu üzerine salonda kahkahalar yükselirken Çelik, “Evet” yanıtını verdi.

Silivri'deki nikahta memurun soruları davetlileri güldürdü İZLE

"AVM'DE YETER DİYE BAĞIRMAYACAĞINA SÖZ VERİYOR MUSUN"

İlginç sorular ile davetlileri uzun süre güldüren Ayeş, kuzenine ise sorularını kadınların alışveriş merakını kullanarak yöneltti. Ayeş damada, “AVM’de tur atarken ‘yeter’ artık diye bağırmayacağına, her zaman evde son sözü söyleyip ‘peki hanım’ diyeceğine söz vererek hiç kimsenin baskısı altında kalmadan Buket Çelik’le evlenmek istiyor musunuz?” diye sordu. Damat ise “Evet” cevabını verdi.