Sinan Gümüş Avrupa kulüplerinin radarına takıldı

Avrupa'daki temsilcilerimizden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci maçında Porto'ya konuk oldu. Sarı-kırmzılılar bu mücadelede sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Galatasaray'ın kaybetse bile oynadığı güzel futbolla alkışlandığı Porto deplasmanında Sinan Gümüş, Avrupa devlerinin radarına girdi.

ATTIĞI DEPARA HAYRAN KALDILAR

Porto'yu yakın mercek altına alan Avrupa'nın dev kulüplerin gözlemcilerinin özellikle Sinan Gümüş'ün performansından çok etkilendikleri ortaya çıktı. Juventus, Atletico Madrid, Chelsea gibi dünya devlerinin Alex Telles ve Jesus Corona'yı takibe aldıkları ancak Galatasaray maçında bu futbolcularla beraber Sinan Gümüş'ün ismini not ettikleri belirtildi.

Bu kulüplerin Sinan Gümüş'ün özellikle Gareth Bale vari attığı depara ve hucüm bölgesine taşıdığı toplara hayran kaldıkları öğrenildi.

Sinan Gümüş Avrupa kulüplerinin radarına takıldı

YAKINDAN İLGİLENME KARARI ALDILAR

Portolu idarecilerin de Sinan Gümüş'ün durumunu araştırdıkları belirtildi. Portekiz ekibinin de Sinan'la yakından ilgilenme kararı aldığı bildirildi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili sarı-kırmızılılar devre arasında harekete geçmeyi planlıyordu. Ancak Sinan'in Portekiz'de dikkat çekmesinden sonra bu görüşmelerin öne çekilmesi bekleniyor.

Sinan Gümüş Avrupa kulüplerinin radarına takıldı