Sinem Kobal'dan kafaları karıştıran açıklama

Sinem Kobal'dan kafaları karıştıran açıklama

Sinem Kobal, son dönemde özel hayatıyla ilgili hakında çıkan haberlere isyan etti.

GERÇEK DIŞI HABERLER

Kobal, bugüne kadar hakkında yapılan haberler karşısında suskunluğunu koruduğunu belirterek "Özel hayatımla ilgili hiçbir açıklamada bulunmadım. Çünkü hiçbir zaman kendimi, yapılan bu gerçek dışı haberlerin içine dahil etmek istemedim. Ancak ben sessizliğimi korudukça, özel hayatımla ilgili ortaya atılan gerçek dışı haberlerden uzak kalmaya çalıştıkça; bu asılsız haberlerin ardı arkası kesilmez oldu. Ve hakkımda bir internet sitesindeki köşe yazısında ortaya atılan son derece rahatsız edici ve gerçek ile hiçbir bağlantısı olmayan iddia ile birlikte artık saygı sınırları aşılmış, hem şahsım, hem ailem hem de yakın çevrem çok ciddi itham altında bırakılmıştır.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI

Şahsıma ve aileme bu denli zarar veren; sormadan, araştırılmadan yapılan bu haberler karşısında artık hukuki sürecin başlatıldığını bildirmek isterim" dedi.

Son günlerde Arda Turan'ın ayrıldığı sevgilisi Sinem Kobal'a barışma hediyesi olarak tek taş aldığı ve Kobal'ın da bunun üzerine Madrid'e Turan'ın yanına gittiği iddia edilmişti.