Sinem Kobal'ın yeni partneri Kerem Bürsin

Sinem Kobal'ın yeni partneri Kerem Bürsin

Arda Turan'la ayrıldıktan sonra oyunculuğa dönme kararı alan Sinem Kobal, sinema filminde başrol oynayacak. Kobal'ın partnerini oynaması için Kerem Bürsin'e teklif gitti.

Sinem Kobal, Arda Turan'la 5 yıl süren ilişkisi boyunca dizi ve film tekliflerinde seçici davranmış, özellikle öpüşme ve benzeri yakınlaşma sahnelerinde rol almamayı tercih etmişti.

Son dönemde sevgilisinin yanına Madrid'e giden Kobal, oyunculuğu bırakmıştı. Ancak geçen aylarda kıskançlık yüzünden ilişkisine nokta koyma kararı alan Kobal, yeniden oyunculuk tekliflerini gündemine aldı.

KEREM BÜRSİN'E TEKLİF

Kobal, "Samanyolu" ve "Dudaktan Kalbe" gibi dizileri çeken Andaç Haznedaroğlu'nun hem senaryosunu yazıp hem de yöneteceği sinema filminde başrol oynayacak. Filmin yapımcılığını ise Avşar Film'in patronu Şükrü Avşar üstlendi. İsmi henüz netleşmeyen film, şehirli bir kadının aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak. Filmde Kobal'a eşlik etmesi için de ilk projesi "Güneşi Beklerken" dizisiyle genç kızların yeni gözdesi haline gelen Kerem Bürsin'e teklif götürüldü.