Sırrı Sakık'ın oğlu hayatını kaybetti

Sırrı Sakık'ın oğlu hayatını kaybetti

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık, evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

Sakık, ağır yaralı olarak Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Sakık, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan emniyet yetkilileri, Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık'ın silahlı saldırı sonucu öldürüldüğü yönündeki iddiaların doğru olmadığını bildirdi.

SIRRI SAKIK'IN OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

SIRRI SAKIK'IN EVLAT ACISI

ÖNDER: VEKİLİMİZİN OĞLU İNTİHAR ETTİ

Haberi BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder Twitter'dan şu sözlerle doğruladı:

sirrisureyyaonder ‏

Sırrı Sakik vekilimizin oğlu sidar Sakik evin balkonundan atlayarak intihar etmiştir. Diğer haberler yanlıştır başımız sagolsun

DOKTORU AÇIKLAMA YAPTI

BDP'li Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık'ın ölümüyle ilgili Güven Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, açıklama yaptı.

Başhekim Küçükbaş, “BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Sidar Sakık saat 04.15'te hastanemize getirildi. Yüksekten düşme sonucu oluşan travmaya bağlı olarak hastanemize getirildiğinde maalesef hayatını kaybetmişti. Savcılık, adli soruşturma başlattı. Savcılığın talimatı ile cenaze otopsi için Adli Tıp'a gönderildi ” dedi.

BDP'DEN AÇIKLAMA: BALKONDAN ATLADI

BDP de bir açıklama yayınlayarak Sidar Sakık'ın intihar ettiğini belirtti. BDP'den yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Muş Milletvekilimiz Sayın Sırrı Sakık'ın oğlu, Sidar Sakık içine girdiği bir bunalım neticesinde bu sabah babasıyla birlikte yaşadığı evin balkonundan atlayarak yaşamını yitirmiştir.''

CENAZESİ YARIN

Sidar Sakık'ın cenazesi yarın öğle Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

EŞİ BEŞ YIL ÖNCE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Sırrı Sakık'ın eşi Gülsima Sakık da 2007 yılında hayatını kaybetmişti. 42 yaşında kanserden vefat eden Gülsima Sakık'ın Ankara Gölbaşı'nndaki mezar yeri ile ilgili tartışmalar ise uzun süre gündemde kalmıştı.