Şişli'de borçlarını ödeyemeyen kişi intihar etmek istedi
İHA

şişli

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Şişli Mecidiyeköy Eski Büyükdere Caddesi üzerindeki bir bankanın bulunduğu iş merkezinin çatısında meydana geldi.

İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞTI

Borcunu ödeyemeyen Mirza A. (16), iş merkezinin çatısına çıktı. Çatıda bir şahsın intihar etmeye çalıştığını gören vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın yanına çıkarak ikna çalışmalarına başladı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Polis ekiplerinin şahsı ikna etme çalışmalarını sürdürdüğü esnada itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Şahsın intihar etme olasılığına karşın itfaiye ekipleri, iş merkezinin önüne hava yastığı açtı, çevresini de güvenlik şeridi çekerek kapattı. Bu esnada intihar olayını gören vatandaşlar ise cep telefonlarıyla çalışmaları görüntüledi.

Şişli'de borçlarını ödeyemeyen kişi intihar etmek istedi VİDEO

Şişli'de borçlarını ödeyemeyen kişi intihar etmek istedi

YILMAZ ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Öte yandan yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu şahıs, polis ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. Şahsın, yönetmen Yılmaz Erdoğan’dan borçlarını ödemesi için yardım istemek amacıyla intihara kalkıştığı öğrenildi. Gözaltına alınan şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Şişli'de borçlarını ödeyemeyen kişi intihar etmek istedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)