Şişli'de imha edilen paket boş çıktı

v

Olay, saat 07.00 sıralarında Şişli Odesa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli iki kişi, bulvar üzerindeki yaya üst geçidinin korkuluklarına bir pankart asarak olay yerinden kaçtı. Pankartı ve ucundaki paketi gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, beklendiği sırada bazı vatandaşlar üst geçidi kullanmaya devam ederken bazıları da yoldan geçmeyi tercih etti.

PANKARTI VE PAKETİ KÖPRÜDEN ALDI

Bu sırada Musa İnanç ismindeki bir vatandaş üst geçide çıkarak pankartı ve ucuna bağlı olan şüpheli paketi köprü korkuluklarından çözdü. Şaşkın bakışlar arasında pankartı ve şüpheli paketi alan Musa İnanç, "Şüpheli pakette bomba olabilirdi. Neden aldınız" şeklindeki soruya, "Biz bomba olayını duyduk. Köprüden çoluk çocuk geçiyordu. Paketi bir kenara koydum. Ben patlama endişesi yaşamam. Çok ölümden döndüm. Ölümden korkmam. Bunun için Avrupa'yı bıraktım. Bir bombadan korkacaksak yaşamayalım bu dünyada. Ben ölümü seven insanım. Sıkıntı yok. Yine böyle bir şey olsa, o bombayı alır üzerimde patlatırım." dedi.

Şişli'de şüpheli paketi söküp yere atan vatandaş VİDEO

Şişli'de imha edilen paket boş çıktı

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Pankartın sökülmesinden sonra olay yerine sivil polis ekipleri geldi. Çevreye güvenlik şeridi çeken ekipleri olay yerine bomba imha uzmanı çağırdı. Odesa Bulvarı ise Taksim istikametine araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Kısa sürede olay yerine gelen uzman ekip, özel kıyafetini giyerek şüpheli pakete fünye yerleştirdi.

Şişli'de imha edilen paket boş çıktı

PAKET BOŞ ÇIKTI

Büyük bir gürültü ile patlatılan paketin içi boş çıktı. Yaşanan patlama nedeniyle pankart da yandı. Yanan pankart ve paket, uzman ekip tarafından yangın söndürme tüpü ile söndürüldü. Paketin boş olduğunun anlaşılması ile bir süre kapalı kalan trafik yeniden açıldı.