Sneijder duvarları tekmeledi

Sneijder duvarları tekmeledi

İlker Ezibay / Kralspor.com ÖZEL HABER

Torku Konyaspor'la Türk Telekom Arena'da 0-0 berabere kalan ve şampiyonluk yarışından iyice kopan Galatasaray'da sinirler gerildi.

ASLAN ÇIKMAZA GİRDİ

Burak Yılmaz'ın satılması, UEFA'nın uyarısı sonrası transferde frene basılması, gerekli takviyelerin yapılmaması ve yaşanan puan kayıpları sarı-kırmızılıları büyük bir çıkmaza soktu.

SNEİJDER ÇILGINA DÖNDÜ

Özellikle takımın yıldızı Wesley Sneijder bu duruma en çok sinirlenen isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Torku Konyaspor maçında oyunun durduğu bir esnada yardımcı antrenör Taffarel ile hararetli bir şekilde konuşan Sneijder'in maç sonunda da sinirlerine hakim olamadığı öğrenildi.

"ÇILDIRMAK ÜZEREYİM, LANET OLSUN"

Kralspor.com olarak aldığımız bilgilere göre, 0-0 biten karşılaşma sonrasında hızlı bir şekilde soyunma odasının yolunu tutan taraftarın gözbebeği Sneijder'in duvarları yumrukladığı ve bu esnada "Neden böyle oluyor anlamıyorum. Neden? Çıldırmak üzereyim. Artık anlam veremiyorum. Anlayamıyorum. Lanet olsun." dediği öğrenildi.

SOYUNMA ODASI KAPISINA TEKME ATTI

Sneijder'i Donk ve Chedjou'nun sakinleştirmeye çalıştığı ancak Hollandalı yıldızın takım arkadaşlarının ellerinden kurtularak soyunma odasının kapısına tekme atıp içeri girdiği ve soyunma odasında kimseyle konuşmadığı da gelen diğer bilgiler arasında.

SEZON SONU GİTMEK İSTEYEBİLİR

Muslera ile birlikte belki de Galatasaray'da kalan son önemli değer olan Sneijder'in bu halini görenler "İnşaallah bu kötü gidiş son bulur. Yoksa böyle giderse sezon sonu Sneijder takımdan ayrılmak isteyebilir" demekten kendilerini alamadılar.

YASAL UYARI: Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz