Soğuk kış günlerinde Suriyelilere destek İHH'dan
ensonhaber.com

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından yeryüzünde yoksulluk, savaş, hastalık ve afetlerden ötürü zorlu kış şartları altında yaşam mücadelesi veren insanlara yönelik yeni bir “Kış Kampanyası” başlatıldı.

Soğuk kış günlerinde Suriyelilere destek İHH'dan

KIŞ KOŞULLARI YAŞAMI ZORLAŞTIRIYOR

Yeryüzünün dört bir yanında savaş, afet, hastalık ve yoksulluktan dolayı milyonlarca insan yaşam mücadelesi veriyor. Bunun üstüne kış mevsiminin gelmesiyle başlayan soğuk hava, kriz bölgelerinde hayata tutunmaya çalışan insanları çok zor koşullar altında bırakıyor.

Suriye halkı yardım bekliyor VİDEO

Soğuk kış günlerinde Suriyelilere destek İHH'dan

YÜZ BİNLERCE KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Özellikle son 10 yıl içerisinde bölgelerde yaşanan savaş, afet, hastalık ve yoksulluk nedeniyle yüz binlerce kişi hayatını kaybederken, milyonlarca dul ve yetim de sahipsiz kaldı. Bu durum geride telafisi mümkün olmayan tahribatlar bıraktı. Yurtlarından kovularak mülteci konumuna düşen milyonlarca insan, derme çatma kamplarda yaşam mücadelesi veriyor.

İHH'NIN SURİYE'YE YARDIM SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Soğuk kış günlerinde Suriyelilere destek İHH'dan

YAŞAM MÜCADELESİ VEREN İNSANLAR İÇİN DESTEK

Barınmadan gıdaya, sağlık ve eğitim sorunlarından psikolojik yardımlara kadar çok sayıda acil ihtiyacı bulunan bu insanların verdiği yaşam mücadelesine şimdi kış soğukları da eklenince hayat onlar için daha da içinden çıkılmaz bir hale dönüşüyor. Bu nedenle İHH, her kış mevsiminde mülteci ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik düzenlediği Kış Kampanyası'na bu yıl da devam ediyor.

Soğuk kış günlerinde Suriyelilere destek İHH'dan

ACİL KIŞ YARDIM PAKETİ

“Fotoğraftaki 6 Eksiği Tamamlayın” sloganıyla start verilen kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardımseverlerin katkılarıyla bot, battaniye, mont, atkı, bere, mama ve bebek bisküvisinden oluşan 125 TL değerindeki “Acil Kış Yardım Paketi” gönderilecek.

Kış Kampanyasına destek olmak için banka hesap numaralarımızdan veya online bağış yöntemiyle bağışta bulunabilirsiniz.

Ayrıca 'KIŞ' yazıp 3072'ye kısa mesaj göndererek 5 TL karşılığında destek olabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için de '0212 631 21 21' numaralı telefona ulaşılabilir.

ONLİNE BAĞIŞ