Sokak ortasında sevgilisi tekme tokat dövdü
İHA

Olay, Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi Kapanca Sokak üzerinde meydana geldi. Sabah saat 11.30 sıralarında sokak üzerinde yürüyen iki sevgili, tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine ikili arasında kavga çıktı. Erkek zanlı, kız arkadaşını darbetmeye başlayınca Faslı kadın, darbelere daha fazla dayanamayarak yere düştü.

Beyoğlu'nda kadına şiddet kamerada İZLE

DÖVÜP, KAYIPLARA KARIŞTI

Sevgilisinin yere düştüğünü gören erkek ise olay yerinden kaçarak, kayıplara karıştı. Kadının yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar da durumu, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, darp sonucunda yaralanan kadına, ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan kadın, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sokak ortasında sevgilisi tekme tokat dövdü

MAHALLE SAKİNLERİ GÖRDÜKLERİNİ ANLATTI

Ambulansı arayan mahalle sakini, "Kadının yerde yattığını görünce hemen ambulansa haber verdik. Ciddi bir problemi görünmüyor.’’ ifadelerini kullandı. Çığlık seslerine dışarı çıktığını belirten bir başka mahalle sakini ise "Çığlık seslerini duydum. Birbirlerine bağırıp kavga ediyorlardı. Sonra ses kesildi. Kadın yerde yatıyordu.’’ şeklinde konuştu.

Sokak ortasında sevgilisi tekme tokat dövdü

Polis ekipleri, Fas uyruklu kadını darbeden şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)