Soma turnuvasının şampiyonu Beşiktaş oldu

Soma turnuvasının şampiyonu Beşiktaş oldu

Soma'daki maden faciası yaşamını yitiren ailelere destek amacıyla Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen turnuvanın kazananı Beşiktaş oldu.

İngiliz ekibi Chelsea, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen üçlü turnuva ile kozlarını paylaştı.

Tek devre üzerinden oynanan ve 45 dakika süren karşılaşmaların sonucunda Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in öğrencileri turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

İlk maçta Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, ikinci maçında Chelsea'ye de 2-0 yenildi. Turnuvanın son maçında ise Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Beşiktaş, Chelsea'yi de aynı skorla geçti ve turnuvayı şampiyon olarak sonlandırdı.

BEŞİKTAŞ KÖYBAŞI İLE GÜLDÜ

Soma yararına düzenlenen 3'lü turnuvanın ilk maçında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvada taraftarlar maçı bir arada izledi. Maç öncesinde Soma'da hayatını kaybeden madencilerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 11. dakikada İsmail Köybaşı kaydetti.

CHELSEA, F.BAHÇE'Yİ GÜLDÜRMEDİ

Soma Turnuvası'nın ikinci maçında İngiliz ekibi Chelsea ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta İngilizlerin gollerini 24. dakikada Diego Costa ile 31. dakikada Ivanovic kaydetti.

KARTAL 'HAZIRIM' DEDİ!..

Soma Turnuvası'nın üçüncü maçında İngiliz temslicisi Chelsea ile karşılaşan Beşiktaş, mücadeleyi 1-0 kazanarak şampiyon oldu. Saracoğlu Stadı'ndaki maçın tek golü 43. dakikada Ersan Adem Gülüm'den geldi. Beşiktaş bu galibiyetle turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Maçların golleri için için:

Soma turnuvasının şampiyonu Beşiktaş oldu