Sonbaharda Kuzey Kıbrıs bir başkadır

Şehri ziyaret eden Ayça Örer, Skylife Dergisi'ne bir gezi yazısı hazırlayarak Kuzey Kıbrıs'ta yaşadığı tecrübeleri anlattı: Kuzey Kıbrıs, Akdeniz’in güzel sıcak suları ve kumsalları sayesinde deniz ağırlıklı bir tatil için ideal ve bilinen yerlerden biri. Ama burada zamanı hep suda geçirmemek lazım çünkü ada; doğası, tarihi mirası ve daha birçok zenginliğiyle tam bir keşif alanı.

Sonbaharda Kuzey Kıbrıs bir başkadır

'NEDEN KUZEY KIBRIS?'

Aslında “Neden sonbaharda Kuzey Kıbrıs?” sorusuna bir çırpıda verilecek en az beş yanıt sayabiliriz. Birincisi, deniz. Antik Mısır’a Kuzey Kıbrıs’ın kumsallarından kum taşındığı rivayeti boşuna değil

Kuzey Kıbrıs'tan görüntüler

. İncecik kumlarıyla göz alabildiğine uzanan deniz sezonu sonbaharda da en güzel günlerini yaşıyor. İkincisi adanın sakinlik isteyenlere sakinlik, eğlenmek isteyenlere eğlence sunması.

Sonbaharda Kuzey Kıbrıs bir başkadır

CAN SIKINTISINA ZAMAN KALMIYOR

İster Girne Limanı’na bakan bir noktada kahvenizi içerken güneşin batışını izleyin, ister Mağusa’nın birbirinden ferah caddelerinde bir bankta oturun, ister Akdeniz’in en bereketli dalış noktalarını keşfedin, ister Lefkoşa sokaklarında kaybolun, ister Avrupa’nın en büyük golf sahalarını ziyaret edin... Burada can sıkıntısına zaman kalmıyor.

Sonbaharda Kuzey Kıbrıs bir başkadır