Sosyal medya Hüseyin Keskin ile çalkalandı

Sosyal medya Hüseyin Keskin ile çalkalandı

İlçe halkı tarafından özellikle üniversite, metro, eğitim kampüsleri, teleferik projeleri büyük ilgi gördü. Ayrıca Hüseyin Keskin toplantıda ilçenin yüz yıllık sorunu olan mülkiyet meselesinin çözüldüğünü açıklaması ilçede geniş yankı uyandırdı.

#YeniProjelerleMarkalasanSultanbeyli hashtag'i ile açılan twitter hesabına çok yoğun bir ilgi gösterilirken, Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin'in yeni projelerine de övgüler yağdı.

Sosyal medya Hüseyin Keskin ile çalkalandı

Hüseyin Keskin'in yeni projeleri https://goo.gl/kugao4 adresinden de kamuoyu ile paylaşılarak çok kısa bir sürede Sultanbeyli geneline duyurulmasını sağladı.

Tanıtım programına mülkiyet damgasını vurdu

Artık ilçe halkının evlerinin ve arsalarının bulunduğu arazilerin tapularının Sultanbeyli Belediyesine devri gerçekleşiyor. Bu aşamadan sonra önümüzdeki günlerde, Sultanbeyli Belediyesi, elindeki tapularla birlikte bu hisseli parsellerin Sultanbeyli halkına devrini gerçekleştirecek.

Mülkiyet meselesini diğer siyasi partiler de çözecekleri vaadinde bulunuyorlardı ancak Hüseyin Keskin bir önceki dönemde verdiği sözünü yerine getirerek yerel seçimlere çok az bir zaman kala yeni projeleriyle birlikte mülkiyetle de oy oranını artırmayı garantiledi. Seçim anketi verilerine göre; Hüseyin Keskin'in 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yüzde 70 sınırını zorlaması bekleniyor.