Şota yine Onur'a yüklendi

Şota yine Onur'a yüklendi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, UEFA 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda 1-0 kaybettikleri Rabotnicki karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında kaleci Onur hakkında sert açıklamalar yaptı.

KIRMIZI ÇİZGİYİ GEÇTİ

Süleyman Hurma ile Onur'un yaşadığı olayların gözünün önünde gerçekleştiğini belirten Şota Arveladze, “Benim önümde geçti her şey. Bunun biraz daha geçmişi var. Onur'un kaleciliğini kimse tartışmıyor. Daha önce de söylediğim gibi Onur, kırmızı çizgileri etik açıdan geçtiği için kadro dışı bırakıldı. Trabzonspor futbol tarihi olan bir kulüp.Trabzonspor bir kültür merkezi. Ondan sonra tabii futbol başarısı çok önemli. Birisi buraya sadece futbol kulübü olarak bakıyorsa çok büyük yanlış olur. Biz istiyoruz ki herkes bu kulübe saygı göstersin. Geçmişine ve yarınına saygı göstersin” dedi.

BURAYA SADECE KALECİ OLARAK DÖNER

Tecrübeli teknik adam, Onur'un affedilmesiyle ilgili olarak ise, “Kalitesini, kaleciliğini tartışmıyoruz. Onur biliyor ne yaptığını. Trabzonpor kulübünün hocası var, başkanı var, menajeri var. Kaleci olarak buraya dönmek istiyorsa olabilir. Ama eğer hoca olarak gelmek istiyorsa, hocası var kulübün” ifadesini kullandı.

NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ

Şota Arveladze, Trabzonspor'un transfer yapıp yapmayacağı şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: “Şu anda bizden daha iyi transfer yapan yok. Sayı olarak bizden fazla yapabilirler. Ama o başka bir şey. Biz nokta transferler arıyoruz. En iyilerini alacağız. İstiyoruz ki, taraftarlar o oyuncuları alkışlasın. Transfer yapacağız ama nokta transferler yapacağız. Buraya gelecek oyuncudan Trabzonspor fayda sağlayacak.” dedi.