Söz yüzüklerini parmağına takıp intihar etti

32 yaşındaki E.M. ile uzun zamandır ilişkisi olan sevgilisi evlenmeye karar verdi. E.M. ile sevgilisi arasındaki ilişkiyi öğrenen aileler, bu durumu onaylamadı. E.M., sevgilisi ile evlenmesine onay çıkmayınca psikolojik sorunlar yaşamaya başladı.

SÖZ YÜZÜKLERİNİ PARMAĞINA TAKIP KENDİNİ ASTI

Genç, sevgilisi ile seçtikleri söz yüzüklerini yanına alarak evlerinden son kez çıktı. Hem kendi hem de kız arkadaşının yüzüklerine kırmızı kurdele bağlayıp, ikisini de kendi parmaklarına taktı. Alanyurt'taki spor sahasının soyunma odasına giren genç, bir süre oturduktan sonra, kendini astı.

Söz yüzüklerini parmağına takıp intihar etti

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞ FARK ETTİ

Kısa süre sonra yoldan geçen bir vatandaş, kapısı açık olan soyunma odasında asılı olan genci fark ederek 112'yi aradı. Belirtilen adrese gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlileri, gence ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri gerekli incelemeyi yaparken, gencin cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Söz yüzüklerini parmağına takıp intihar etti

SOSYAL MEDYA HESABINA YAZDIKLARI YÜREK BURKTU

E.M.'nin intihar etmeden üç gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise yürekleri burktu. 32 yaşında hayata veda eden genç sosyal medya hesabında, "Konuşmaya halimiz yoktu. Ne ben ne o. Belki kırmaktan, kırılmaktan korktuk. Sessizce ayrıldık. Şimdi mutlu rolü yaparak yaşıyoruz. Hayat engellerle doluymuş anladım ki. Ve o engelleri aşmaya benim artık halim yok. İçimi kaplayan sonsuz bir boşluk o kadar kalabalık içinde beni sağır eden bir sessizlik. Bu sessizliği bozacak tek bir sese bile muhtacım. Sessizce ayrıldık. Kimse anlayamaz yüreğimdeki özlemi hasreti Rabbim biliyor" ifadelerini kullandı.

Söz yüzüklerini parmağına takıp intihar etti