Sözlü tartışmada silahlar çekildi
DHA

Olay, öğle saatlerinde Deniz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ramazan Bakar, mahalledeki fırında çalışan arkadaşını ziyarete gitti.

'NE BAKIYORSUN' DEDİ, TABANCA GÖSTERDİ

Bu sırada fırının karşısındaki evi bir süre izlediği iddia edilen Bakar, evin balkonunda oturan Şaban T. ile tartışmaya başladı. Evde oturan Şaban T.'nin "Ne bakıyorsun?" demesi üzerine ikili arasında tartışma büyüdü. İkili arasında çıkan tartışmada Şaban T., Ramazan Bakar'a yanında taşıdığı tabancayı gösterdi.

SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKTI

Bakar bunun üzerine oradan ayrıldı ve bir süre sonra av tüfeğiyle gelerek Şaban T.'nin evine doğru ateş etmeye başladı. Şaban T.'nin de tabancayla karşılık vermesi üzerine ikili arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada Bakar, Şaban T.'nin ateşlediği tabancadan çıkan kurşunun vücuduna isabet etmesiyle ağır yaralandı.

Sözlü tartışmada silahlar çekildi VİDEO

BİR KİŞİ KURTARILAMADI

Silah seslerini duyanların ihbarıyla bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Polis bölgede güvenlik önlemi alırken, Bakar ambulansla götürüldüğü hastanede öldü. Bakar'ın cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olaydan sonra kaçan Şaban T. polis tarafından yakalanarak emniyete götürüldü.


Sözlü tartışmada silahlar çekildi

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)