Spiker ölüme bırakılan at haberinin devamını getiremedi
İHA

at

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, minibüsün çarptığı yaralı at ölüme terk edildi. Kazadan yaklaşık 1,5 saat sonra olay yerine gelen belediye ekipleri, can çekişen atı uyutup gömmek istedi. Fakat olay yerine gelen Roman vatandaşlar can çekişen atın iyileşebileceğini iddia ederek uyutulup gömülmesine karşı çıktı.

CAN ÇEKİŞEREK ÖLDÜ

Roman vatandaşların ısrarı üzerine belediye ekipleri, yaralı atı kepçe yardımıyla bariyerlerin diğer tarafına bırakarak olay yerinden ayrıldı. Yaralı atın bariyerlerin diğer tarafına bırakılması tepkiye neden oldu. Yolun kenarında can çekişen at bir süre sonra öldü.

SPİKER HABERİN DEVAMINI GETİREMEDİ

CNN Türk'te yayınlanan Güne Merhaba programını sunan Deniz Bayramoğlu, ölüme terk edilen atın haberinden etkilendi. Canlı yayında  atın görüntüleri ekrana gelirken "Of işte, gördüğünüz gibi " diyen Bayramoğlu, haberin devamını getiremedi.

Spiker ölüme bırakılan at haberinin devamını getiremedi VİDEO

Spiker ölüme bırakılan at haberinin devamını getiremedi

"KEŞKE GÖRMESEYDİK, KÖTÜ OLDUM"

Bayramoğlu daha sonra, stüdyoda spor haberleri sunumuna geçerken, "Keşke görmeseydik o görüntüleri. Ben çok kötü oldum" dedi. Bayramoğlu spor haberlerini sunacak olan Emre Tilev'e, "Bakalım sunabilecek miyiz diğer haberleri?" dedi.

Spiker ölüme bırakılan at haberinin devamını getiremedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)