Spikerin Kuyt telaffuzu futbolseverleri çıldırttı

Spikerin Kuyt telaffuzu futbolseverleri çıldırttı

2014 FIFA Dünya Kupası yarı final maçında Hollanda ile Arjantin karşı karşıya gelirken, tebessüm etmemizi sağlayan anlar da yaşandı.

TELAFFUZU GÜLDÜRDÜ

Karşılaşma TRT ekranlarından yayınlanırken, tecrübeli spiker Levent Özçelik'in Hollandalı yıldız futbolcu Dirk Kuyt'a "Dirik Kuyt, köyt, koyt..." diyerek telaffuz etmesi, izleyenlerin tebessüm ettiği anlara sebep oldu.

Karşılaşmayı takip eden futbolseverlerin sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde paylaştıkları mesajlar da renkli dakikaların yaşandığının kanıtı gibiydi.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

İşte Levent Özçelik ve "Köyt" hakkında yazılan o mesajlardan bazıları:

- Metin Günday @MetinGnday: Öğrencim TRT Spikeri Levent Özçelik'in futbolcuların isimlerini yanlış telaffuz etmesinden asla sorumlu değilim... Duyurulur !

- 9 temmuz 2014 hollanda arjantin maçında oynayan oyuncuyu görünce verilen tepkidir. hollandanın milli takım kadrosunda olmadğı için muhtemelen hollandanın hükmen yenilmesine neden olacaktır.

- "stat anonsu tribünlerde 67 bin sıkılan insan olduğunu açıklıyor" diye bir espri yaparak şaşırmamı sağlayan trt spikeri..

- memleket spikerleri 3 senedir "kayt" derken kendi hala köyt-koyt falan gibi telaffuzlarda kalmış kişi.

- bu sefer güldürdü. :))) maçta tribünlerde bilmem kaç sıkılan insan olduğu açıklanmışmış :)

- "stat anonsu tribünlerde 67 bin sıkılan insan olduğunu açıklıyor" diye bir espri yaparak şaşırmamı sağlayan trt spikeri..

- lövint ozcalek desek biz sana hoşuna gider mi ha?

- dirk kuyt'un adını türkiye'de doğru telafuz eden tek spiker. gidin sorun herhangi bir hollandalıya acaba size "dörk kayt" mı diyecek yoksa levent özçelik gibi mi söyleyecek?

- emeklilik zamanı gelmiştir. 9 temmuz 2014 hollanda arjantin maçında iki takım da taş gibi hatasız top oynarken sıkıcı, mıkıcı ık mık etmeden 2 dk duramıyor. ne yapsaydı adamlar almayalardan 7 yiyen brezilyalılar gibi hata üstüne hata mı yapsaydılar. dünya kupası yarı finali bu amatör lig maçı değil.