Sultanbeyli sporda da çıtayı yükseltiyor

Sultanbeyli sporda da çıtayı yükseltiyor

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'in göreve gelmesinin ardından ilçenin acil sorunları bir bir çözüldü. Şimdi vizyon projelere odaklanan Keskin sporun sağlıklı şartlarda yapılması amacıyla ilçeye bir spor kompleksi kazandırmayı planlıyor.

34 YENİ PROJE TANITILDI

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, 34 yeni projesini geçtiğimiz hafta kamuoyuna tanıttı. İlçenin acil sorunlarını ve kangren olmuş meselelerini çözen Keskin, yeni dönemi için Sultanbeyli'nin marka değerini yükseltecek ve yeni bir vizyon kazandıracak projelere odaklanıyor. Keskin'in bu amaçla ilçeye kazandırmayı planladığı projelerden bir tanesi de spor kompleksi. Bu kompleksle Sultanbeyli'de sporun çok daha sağlıklı şartlarda yapılması planlanıyor.

SPORCU SAĞLIĞI MERKEZİ DE KURULACAK

Daha önce kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunu ilçeye kazandıran Keskin, bu kez daha nitelikli bir projeyle ilçede başarılı sporcular yetişmesini amaçlıyor. Hüseyin Keskin, Sultanbeyli'ye spor kompleksi kazandırarak Mimar Sinan mahallesindeki 75.Yıl Stadı'nı spor etkinliklerinin sağlıklı mekanlarda gerçekleştirildiği bir tesis haline getirmeyi planlıyor. Aynı spor kompleksinin içinde sporcularımızın yararlanabileceği bir de Sporcu Sağlığı Merkezi yer alacak.

TÜRKİYE'DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Bunun yanında yeni projeler arasında bir de spor lisesi bulunuyor. Türkiye'de ilklerden bir tanesi olacak olan Spor Lisesi ile Keskin bireysel dallarda başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyor. Keskin'in hayata geçireceği eğitim komplekslerinin de içinde spor salonları düşünülüyor. Ayrıca yine yeni dönem için planlanan Aydos Tabiat Ormanı'nda da parkurlar oluşturulması düşünülüyor.

SPOR LİSESİ PROJESİ

Türkiye'de ilklerden bir tanesi olacak olan Spor Lisesi ile Keskin bireysel dallarda başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyor.

SPOR KOMPLEKSİ PROJESİ

Hüseyin Keskin, Sultanbeyli'ye spor kompleksi kazandırarak Mimar Sinan mahallesindeki 75.Yıl Stadı'nı spor etkinliklerinin sağlıklı mekanlarda gerçekleştirildiği bir tesis haline getirmeyi planlıyor. Aynı spor kompleksinin içinde sporcularımızın yararlanabileceği bir de Sporcu Sağlığı Merkezi yer alacak