Sultanbeyli'de Aydos Ormanı'na tabiat parkı geliyor

Aydos Ormanı Tabiat Parkı da Keskin'in vizyon projelerinden... Aydos ormanında içerisinde, vatandaşların doğayla iç içe aktiviteler yapabileceği tabiat parkı ile ilçenin doğal imkanları avantaj haline getirilecek.

TELEFERİK VE SEYİR KULESİ

Teleferik hattı ve seyir kulesi aslında ilçe halkının beklediği projelerdendi. Hüseyin Keskin, halkın beklentilerini de projeleri arasına alarak yine istişareye verdiği önemi göstermiş oldu. Bu projenin Aydos Ormanı Tabiat Parkı alanları ile bütünleştirilmesi planlanıyor.

Sultanbeyli'de Aydos Ormanı'na tabiat parkı geliyor

TEFERRÜÇ TEPE MESİRE ALANI

Yapımı devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin hemen yakınında, ilçe halkının doğayla iç içe vakit geçirebileceği bir mesire alanı planlanıyor.

GÖLET AÇILMAK ÜZERE

Sultanbeyli'de 200 dönüm üzerine inşa edilen Gölet Projesi Sultanbeyli'nin vizyon projeleri arasında bulunuyor. Artık açılışı için gün sayan Gölet'le, ilçe halkı yepyeni bir yaşam alanı kazanmış olacak. İçerisinde futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, yürüyüş alanları, seyir terasları, çay bahçesi, restoran, park ve amfileri olan Gölet Projesi'nde çalışmalar artık tamamlanmak üzere.

Sultanbeyli'de Aydos Ormanı'na tabiat parkı geliyor

Üç bin kişilik stadyum Gölet'in bulunduğu bölgeyi daha da farklı bir kimliğe büründürecek. Stadyumun olduğu yere bir de spor tesisi inşa edildi.

Gölet Projesi içerisinde 3 ayrı amfi bulunuyor. Proje bittiğinde ilçede düzenlenen birçok kültür etkinliği bu amfilerde hayata geçirilecek. Amfiler 1200, 750 ve 500 kişi kapasiteli olarak tasarlandı.