Sultanbeyli'de ikinci Keskin dönemi resmen başladı

Sultanbeyli'de ikinci Keskin dönemi resmen başladı

Keskin için ilk tören Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi'nde faaliyetlerini sürdüren İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlendi. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Bülent Barlas'tan mazbatasını alan Keskin, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Başkan Keskin'in ardından Sultanbeyli Belediye Meclis üyeleri de tek tek mazbatasını aldı.

Sultanbeyli'de ikinci Keskin dönemi resmen başladı

MİLLETİMİZ BAŞBAKAN'IN YANINDA YER ALDI

Mazbatasını alan Başkan Keskin için belediye önünde personel tarafından bir tören düzenlendi. Burada personele hitap eden Başkan Keskin, yeni dönemde omuzlarındaki sorumluluğun daha da arttığını ifade etti. Kendilerine verilen destekten dolayı Sultanbeyli halkına teşekkür eden Başkan Keskin, "İlk dönemimizi bugün geride bıraktık. Şimdi sorumluluklarımız daha da arttı. İlçemize bu dönemde daha da çok yatırım yapacağız. Seçim dönemine maalesef farklı bir atmosferde girdik. Bu süreçte partimize, Başbakanımıza her türlü kumpaslar kurulmasına rağmen, milletimiz güçlü bir şekilde Başbakanımızın ve kendi geleceğinin yanında durdu" dedi.

Sultanbeyli'de ikinci Keskin dönemi resmen başladı

DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

Beş yıl boyunca yapılan çalışmalarla Sultanbeyli'nin çok geliştiğini kaydeden Başkan Keskin, "Bu dönem üzerimizdeki yük ve sorumluluk daha da arttı. Beş yılda çok tecrübe edindik. Bu dönemde eksiklerimizi kapatarak daha fazla çalışacağız" dedi.

Mazbata törenine katılan İstanbul Milletvekili Gürsoy Erol'da "Şampiyon ilçemizi desteklerinden dolayı tebrik ediyorum. Son sözü sandıkta milletimiz söyledi. Sultanbeyli huzur içinde bir seçimi geride bıraktı. Bundan sonra artık inşallah hizmette rekor kıracak" ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç'te mazbata töreninde bir konuşma yaptı. Başarılı bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Sevinç, "Seçimin kazanılmasında emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Değerli Sultanbeyli halkımıza teşekkür ediyoruz. Bizler seçim kampanyamızı yürüttük, başkanımıza, meclis üyelerimize yeni dönemlerinde başarılar diliyorum" dedi.