Sultanbeyli’den Başkan Keskin’e destek yağıyor

Sultanbeyli’den Başkan Keskin’e destek yağıyor

Düzenlenen tüm toplantılarda Başkan Keskin'e çok yoğun bir ilgi gösteriliyor. Yeni dönemde yeniden aday olan Başkan Keskin, şimdiye kadar halkla geliştirdiği iyi ilişkiler ve Sultanbeyli'de hayata geçirdiği projelerle her kesimin büyük sevgisini kazanmış durumda.

Sultanbeyli’den Başkan Keskin’e destek yağıyor

2009 yılında Sultanbeyli Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Hüseyin Keskin, hemen akabinde insan odaklı yönetim anlayışını hayata geçirmişti. Bu anlayışın gereği olarak Hüseyin Keskin, Sultanbeyli halkını yönetimin merkezine koyan ve onlara kulak veren bir anlayışla 5 sene boyunca büyük başarılara imza atarak, Sultanbeyli'nin hayal projelerini hayata geçirdi.

Sultanbeyli’den Başkan Keskin’e destek yağıyor

Her kesimin başkanı

İstişareye büyük önem veren Keskin'in bu tutumu, yerel seçimlere az bir vakit kala Sultanbeyli'nin her kesiminden ona destek yağmasını sağladı. Mahalle toplantıları, meslek grubu toplantıları ve ev toplantılarında Sultanbeyli halkı Hüseyin Keskin'e büyük bir ilgi gösteriyor ve çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiriyor.

Her mahallenin sokak sokak meseleleri hakkında bilgi sahibi olan Keskin, vatandaşların tüm soru ve sorunlarına kulak vererek çözülmesi adına hemen girişimlere başlıyor.

Mahalle toplantıları devam ediyor

Mahalle toplantılarına ara vermeden devam eden Hüseyin Keskin, bu istişare toplantılarını ilçede yaptığı ziyaretler ve saha gezileriyle de zenginleştiriyor. Şubat ayı içinde, Necip Fazıl, Hasanpaşa, Yavuz Selim ve Mecidiye mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Keskin'in tüm programları başka ilçelerde bile örneğine az rastlanacak kadar yoğun bir ilgiye sahne oluyor. Keskin şimdiye kadar herhangi bir ayrım gözetmeksizin her kesimin sorunlarını dinledi ve çözüm için girişimlerde bulundu.

Sultanbeyli’den Başkan Keskin’e destek yağıyor

Başkan Keskin'in düzenli olarak her sene gerçekleştirdiği mahalle programları şu anda devam ediyor. Keskin bunun dışında meslek gruplarıyla da bir araya geliyor ve onlarla istişare ederek 5 yıllık dönemde yapılan çalışmaları paylaşıyor. Ev ziyaretleri de yine hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Keskin, semt pazarlarını gezip pazar esnafıyla ve alışverişe gelen vatandaşlarla da Sultanbeyli üzerine sohbet ediyor. Sıcak diyalogların yaşandığı ziyaretlerde, merak edilen konularda vatandaşlara bilgi veren Başkan Keskin'e ilgi büyük oluyor.

Vizyon projeler yolda

Sultanbeyli'de hizmetin çıtasını yukarılara taşıyan Başkan Keskin, yerel seçimler için yeni vizyon projeleri de çok yakında Sultanbeyli halkıyla paylaşmanın ve onların desteğine karşılık vermenin hazırlıklarını yapıyor. Alınan bilgilere göre ilk dönemi Sultanbeyli'nin acil ve kangren olmuş sorunlarını çözerek geçiren, üzerine Gölet gibi vizyon projeleri gerçekleştiren Keskin, bu kez Sultanbeyli'yi gelişmiş ilçelerin de önüne geçirmeye hazırlanıyor. Keskin'in yeni dönem projelerinin ilçeye çağ atlatacak büyük vizyon projelerden oluştuğu belirtiliyor. Projeler ilçe halkı tarafından da merakla bekleniyor.