Sultanbeyli’yi markalaştıracak projeler yolda

Sultanbeyli’yi markalaştıracak projeler yolda

Geçtiğimiz beş yılda yaptığı yatırımlarla halkın büyük sevgisini kazanan Hüseyin Keskin, ikinci dönemi için yeni vaatlerle Sultanbeyli'yi çok daha yukarılara taşımanın hesaplarını yapıyor. Keskin, verdiği sözlere tutabilmek adına sadece gerçekleştirebileceği projelere odaklanırken, bir yandan da çıtayı çok yüksek tutuyor. Başkana yakın çevreler, vaat edilecek yeni projelerin dudak uçuklatacak cinsten olduğunu belirtiyorlar.

Sultanbeyli yerel seçimlerde Başkan Hüseyin Keskin'in son 5 senede yaptığı yatırımların da büyük etkisiyle yine AK Parti'nin en çok oy aldığı ilçelerden biri olması bekleniyor. Bu desteğin hakkını vermek isteyen Hüseyin Keskin, özellikle Sultanbeyli'nin geleceğine etki edecek vizyon projelere odaklanıyor.

Tüm projelerin önce fizibilite çalışmaları yapılıyor ve ayağa yere basan projeler olması hedefleniyor. Başkan Keskin verdiği sözleri tutmayı önemsiyor ve gerçekleştirilebileceğine inanmadan hiçbir projenin sözünü vermiyor.

Mahalle toplantılarında aldığı geri dönüşleri de değerlendirmeye alan Hüseyin Keskin istişareye ve Sultanbeyli halkının beklentilerini karşılamaya da özel bir önem veriyor.

Gölet açılışında Topbaş metro sözü verecek

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun Sancaktepe üzerinden Sultanbeyli'ye uzatılmasını sağlayan Hüseyin Keskin, şimdi bu projenin 2019 yılında ilçeye gelmesi yönünde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan söz aldı. Anadolu Yakasının en büyük sosyal alanlarından biri olan ve artık inşaatı tamamlanan Gölet'in açılışında Topbaş'ın Sultanbeyli halkına bu müjdeyi vermesi planlanıyor.

Diğer vizyon projeler de çok yakında kamuoyu ile paylaşılarak Sultanbeyli'nin önümüzdeki 5 yıldaki yeni rotası çizilmiş olacak. Keskin ile Sultanbeyli'nin diğer ilçeler tarafından gıptayla bakılan bir bölge konumuna gelmesi hedefleniyor.

Gölet'in çok yakında açılması, devlet hastanesi ve ağız ve diş sağlığı hastanesi ve Aydos Kalesi restorasyon çalışmalarının da tamamlanmasıyla ilçenin hayat kalitesi çok kısa sürede ciddi ölçüde artmış olacak.