Survivor Birleşme Partisi'nden çok özel anlar - İzle

Survivor Birleşme Partisi'nden çok özel anlar - İzle

Birbirinden çekişmeli ödül oyunları, kıyasıya geçen dokunulmazlık oyunlarının ardından Survivor'da yarışmacılar birleşme partisiyle unutulmaz bir gün yaşadılar.

Uzun bir aradan sonra istedikleri gibi giyinen yarışmacılar, günler sonra ilk kez sınırsız yemek yeme şansını da yakalamış oldu. Kızlar makyaj yaparken, erkekler de sakallarını ve saçlarını düzelttirdiler.

Survivor Birleşme Partisi'nden çok özel anlar - İzle

DANSÇI TURABİ PİSTE ÇIKTI

Yarışma dışındaki hayatlarına yakın bir portre oluşturarak partiye katılan yarışmacılar dansçılar ve canlı müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşadılar. Bu dakikalarda, dansçı kimliğiyle öne çıkan Survivor Turabi, eşsiz bir şov yaparak arkadaşlarına eğlenceli dakikalar yaşattı.

SINIRSIZ YEMEK YEDİLER

Günler sonra sınırsız yemek yeme hakkına sahip olan yarışmacılar, bu anın keyfini çıkartmayı ihmal etmedi. Önlerine gelen her yemeği yiyen yarışmacılar, döneri hem lahmacunun arasında hem de mantının içinde yediler.

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un skeçleriyle renk kattığı Survivor 24. bölümde birleşme partisi unutulmaz görüntülere sahne oldu.

Survivor Birleşme Partisi - Survivor Ünlüler Gönüller