Tacizcinin savunması: Çakralarını temizledim
Ajanslar

1

İstanbul Bakırköy'de Şifa 'Bio Enerji' isimli bir işyeri açan Celalettin D. (28) kendisini 'Salih hoca' olarak insanlara tanıttı, internet üzerinden "psikolojik destek verilir" şeklinde ilanlar yayınladı. Eşiyle yaşadığı geçimsizlik nedeniyle bunalıma giren Hatice Y. (27), Celalettin D.'nin işyerine gitti.

"SENDE VE EŞİNDE CİN VAR"

Sahte hoca kadına "sende ve eşinde cin var, çıkarmamız gerekir" dedi. Hatice Y., ilk başta 200 TL verdi. İkili bir odaya geçti. Celalettin D. Hatice Y.'ye "ayağa kalk, gözlerini kapat ve benim dediklerimi yap" dedi.

Daha sonra da 'enerji akışı alıyorum' diyerek iddiaya göre kadının ellerini tutup kendisine çekti.

"Senin içinde cin var, eşin seni aldatıyor" diyerek Hatice Y.'ye biraz daha sokuldu. Kadına sarılıp dudağından öptü ve boyun bölgesini okşadı.

KADIN SOLUĞU KARAKOLDA ALDI

Hatice Y., zor da olsa odadan çıktı. Soluğu ise karakolda aldı. Şikayetçi oldu. Celalettin D.'nin dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık ve basit cinsel saldırı suçlarından 17 yıla kadar hapis cezası istendi.

ÇAKRALARINI TEMİZLEDİM, SONRA BENİ ARADI

Sahte hoca ifadesinde şunları anlattı: "Üzerindeki negatif enerjiyi alıp pozitif enerji yüklemem için elini tutmam gerekiyordu. İlk seansı uyguladım. Çakralarını temizledim. İki gün sonra beni aradı. Bir yerde buluştu. Niyeti benimle duygusal bağ kurmak idi. Otele kendisini yerleştirdim. Ondan sonra terk ettim."