Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakıldı
İHA

TAKSİM

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Taksim’de Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakıldı.

ÇELENK BIRAKILDI

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlen törene, Beyoğlu İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve vatandaşlar katıldı.

Tören alanında güvenlik önlemi kapsamında binaların üzerine keskin nişancıların yerleştirildiği görüldü. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Gülsel Tekin ve Murat Karayalçın anıta çelenk bıraktı.

Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakıldı

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Murat Karayalçın, "Anıta çelenk koyan milletvekillerimizle, vekil adaylarımızla, örgüt mensuplarımızla tüm ulusumuzun bayramını kutluyorum. Sevgili gazimizi, Sevgili Mustafa Kemalimizi, Sevgili Atatürkümüzü, Sevgili Önderimizi bu bayramda rahmetle, minnetle, şükranla ve hasretle anıyoruz. Gençlerimiz, tüm halkımız Sevgili Önderimizin ulusumuz için koymuş olduğu hedefler doğrultusunda tüm güçleriyle çalışacaklardır. CHP olarak buna inancımız tamdır. Ayrıca kurucu genel başkanımızı partimize ilişin kimliği ile bugün burada anmaktayız. Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Öte yandan CHP ve DSP’liler arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakıldı

Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)