Beşiktaş'tan Talisca - Caner Erkin açıklaması

Süper Lig'in 7. haftasında evinde Trabzonspor ile berabere kalan Beşiktaş'ta maç sonu soyunma odası karıştı. Talisca ve Caner Erkin'in kavga ettiği haberi bir anda gündeme oturdu.

Caner, maçta yaptığı hatalı bir pas sonrası kendisine el hareketi yapan Talisca'ya soyunma odasında küfretti; sonra da Brezilyalı oyuncunun üzerine yürüdü. Bu durum sonrası ayağa kalkan Talisca, Caner'in bacağına tekme attı. Diğer oyuncuların araya girmesiyle olay yatıştırıldı.

GÜNEŞ: YAŞANANLAR KABUL EDİLEMEZ

Cezalı olduğu için olay sırasında soyunma odasında olmayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, daha sonra oyuncularının yanına gitti. Güneş takıma yaptığı konuşmada yaşananların kabul edilemez olduğunu söyledi. Deneyimli çalıştırıcı; Caner ve Talisca'nın birbirlerinden özür dilemesini ve tartışmanın sonlandırılmasını istedi.

Beşiktaş'tan Talisca - Caner Erkin açıklaması

PARA CEZASI YOLDA

Şenol Güneş yaptığı kısa konuşmanın ardından soyunma odasından ayrıldı. Olay sonrası Beşiktaş yönetiminin iki futbolcuya da para cezası vermesi bekleniyor. Yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında Caner ve Talisca'ya verilecek ceza belirlenecek.

TALİSCA'DAN CANER PAYLAŞIMI

Trabzonspor maçının ardından kavga eden Talisca ile Caner Erkin gerilimi sona erdi.

Anderson Talisca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ''Biz her zaman kardeşiz. Böyle bir olup sevinmeye sevindirmeye devam edeceğiz.'' dedi.

Beşiktaş'tan Talisca - Caner Erkin açıklaması

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA YAPILDI

Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır.

Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK