Tatlıses ve Perwer'den ikinci Megri performansı İZLE

Tatlıses ve Perwer'den ikinci Megri performansı İZLE

Yoğun izdiham nedeniyle inşaatın yakınındaki bir binanın balkonuna çıkan Tatlıses ve Perwer konuşmasını burada gerçekleştirdi.

Tatlıses ve Perwer'den ikinci Megri performansı İZLE

TATLISES IRAK'TA BALKON KONUŞMASI YAPTI

İnsanlığa hizmet ettiğini belirten Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses; "Biraz Urfa Kürtçesi konuştuğum için belki çeviremeyebilirim. Sayın Başbakanımız her seçimden sonra nasıl balkon konuşması yapıyor ne diyor balkon konuşmasında, barıştan bahsediyor. Sevgiden, insanlıktan bahsediyor değil mi? Bu da bizim balkon konuşmamız. Biz de barış istiyoruz, sevgi istiyoruz. Yaşasın barış yaşasın sevgi. Az önce Şivan kardeşimiz dedi ki 'Sevgili İbrahim Tatlıses hem Türklere hizmet etti hem Kürtlere aslında ikimiz de insanlığa hizmet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Şivan Perwer İbrahim Tatlıses düet yaptı İZLE

İKİNCİ MEGRİ PERFORMANSI

Perwer ve Tatlıses konuşmalarının ardından Megri ve Kinem türkülerini seslendirdi.

DAHA ÖNCEKİ MEGRİ PERFORMANSLARI HALA HAFIZALARDA

İkilinin bu seferki Megri performansı ise alkış aldı. Tatlıses ve Perwer, Başbakan Erdoğan ve Barzani'nin katıldığı tarihi Diyarbakır buluşmasında sahneye çıkıp düet yapmıştı. Megri şarkısını seslendirmek isteyen ikili, bir türlü senkronize olamamış ve üstüne bir de detone olmuştu. Hafızalara kazınan bu performans, uzun süre sosyal medyada yer almış, "megri megri olalı böyle zulüm görmedi" yorumlarına neden olmuştu.