Tatlıses'e saldırı öncesi son fotoğraf

Tatlıses'e saldırı öncesi son fotoğraf

İstanbul Emniyeti, sanatçı İbrahim Tatlıses'e yapılan saldırıyı aydınlatmak için 10 ekip kurdu. Şu ana kadar 110 kişinin ifadesini alındı. Saldırıdan önceki son fotoğraflar da ortaya çıktı.

Tatlıses'in silahlı saldırıya uğramadan önceki son görüntüleri

110 KİŞİYE SORGU

Sanatçı İbrahim Tatlıses ile asistanı Buket Çakıcı'nın silahla yaralandığı saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, saldırıyı aydınlatmak için 10 ayrı ekip kurdu. Emniyet, şu ana kadar toplam 110 kişi sorguladı. Soruşturma kapsamında İbrahim Tatlıses'in emekli polis memuru oldukları öğrenilen iki koruması, Emniyet Müdürlüğü'nün Gayrettepe'deki yerleşkesine geldi. İki koruma şu sıralarda saldırıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade veriyor.

TATLISES'İN VURULMA ANI ÖNCESİ SON GÖRÜNTÜLERİ...

Tatlıses'e saldırı öncesi son fotoğraf

ATALAY: KORUMALAR İYİ OLABİLİRDİ

Öte yandan, eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, olayın aydınlatılabileceğini söyledi. Atalay, “Korumalar daha iyi olabilirdi” dedi. İbrahim Tatlıses önceki gün Beyaz TV'de yaptığı programın ardından Maslak'ta silahlı saldırıya uğramıştı. Uzun namlulu silahla 11 el ateş eden ve en az iki kişi olduğu belirtilen saldırganlar aranıyor. Tatlıses'in tehdit edildiği şikayetiyle savcılığa iki kez dilekçe verdiği ortaya çıktı. Saldırının ardından Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edilen İbrahim Tatlıses'in yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.