Tayfun Talipoğlu yeni kanalıyla geliyor

Tayfun Talipoğlu yeni kanalıyla geliyor

Tayfun Talipoğlu'nun 18 yıldır hazırlayıp sunduğu 'Bam Teli' programı uzun zaman sonra 14 Nisan 2013 Pazar günü Kanaltürk ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

En son TV8'de yayınlanan Bam Teli programı artık her pazar günü yeni bölümleriyle Kanaltürk'te yayınlanacak.

Tayfun Talipoğlu Kanaltürk'te yayınlanacak olan yeni bölümü hakkında "2 milyon 169 bin kilometredir Türkiye yollarındayız. İlk gün belirlediğimiz hiç kimseyi ve hiç bir grubu yargılamadan, peşin hüküm vermeden anlatmayı ilke edinmiştik aynı şekilde yolumuza devam ediyoruz. İlk bölümümüzü Eskişehir'de çektik.'' açıklamasını yaptı.

MANTARDAN ZEHİRLENMİŞTİ

Program yapmak için Isparta'ya giden ve Burdur'da yol kenarındaki köylülerin sattığı mantardan yiyen Talipoğlu ve 3 arkadaşı, zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Talipoğlu bununla ilgili ise ''Pazar günü yayınlanacak bu bölümde Isparta Burdur karayolunda yol kenarı üzerinde satılan mantarcılardan hangi mantarın zehirli olduğu üzerine haber yapıyorduk ve bu arada közde pişirilenleri de yiyorduk. Hatta mantar satanlar arasındaki bir çocuğa "zehirli mi?" diye sorduğumda imam hatipte okuduğunu ve cenaze namazı okutacak kadar bilgisi olduğunu söyledi. Bunun ardından biz mantarları yemeğe devam ettik. Ardından arabamıza binip yola çıktığımızda da zehirlendiğimizi anladık ve en nihayetinde hastanede midemiz yıkandı." açıklamasını yaptı.