Tecavüzcünün elinden kurtulan kız: Rüyama giriyor
Ajanslar

Adana'da geçtiğimiz haftasonu meydana gelen olayda Sebahat Aktar'a ait evin bahçesinde bulunan tuvalette bir kişi Suriyeli 11 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etti. Daha sonra aynı kişi yine Suriyeli 9 yaşındaki bir çocuğu tuvalete getirerek burada tacizde bulundu.

TECAVÜZ GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Bir gün sonra ise 10 yaşındaki H.K.E.'yi tuvalete getirip tecavüz etmeye çalışırken komşu kızının olayı fark etmesiyle tacizci olay yerinden kaçtı.

Tecavüzcünün elinden kurtulan kız: Rüyama giriyor

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olay mahalleli tarafından polise haber verildi. Polis o günden beri alarma geçerek çocuklara tacizde bulunan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

"BAKKALA GİDİYORDUM"

10 yaşında ilkokul 4. sınıf öğrencisi olan H.K.E.'de o günden beri çok zor günler geçiriyor. H.K.E. yaşadığı o günü şöyle anlattı: "Ben bakkala gidiyordum orada bir adam geldi, 'burada Fatma diye bir kadın oturuyormuş' dedi bende gittim nerede oturduğunu gösterdim. Sonra 'kapıyı aç' dedi bende açtım sonra 'tuvalete gir sus' dedi ve burada 'dur' dedi. Adam kapıdan bakıyordu sonra komşunun kızı süt almaya gidiyordu, benim elimdeki poşet yere düşmüştü ses çıkınca, kız dedi ki 'anne tuvaletten sesler geliyor' annesi çıkınca adam hemen kaçtı. Ağzımı kapatmıştı kulağımı çekmişti sesim çıkmasın diye 'sus' diyodu. Ben bakkala giderken dedi ki 'elindeki parayı bırak sana büyük para vereceğim' dedi sonra beni oraya götürdü."

Tecavüzcünün elinden kurtulan kız: Rüyama giriyor

"RÜYAMA GİRİYOR, DIŞARI ÇIKAMIYORUM"

Küçük kız çok korktuğunu belirterek, "O günden beri hayaller görüyorum rüyama giriyor hep aynı adamı görüyorum, dışarıya çıkamıyorum" diye konuştu.