Tefeciden aldığı para hayatını kararttı

tefeci

Elektronik malzemelerin yer aldığı bir iş yeri açan Enver Ülgen, bir süre sonra işlerinin kötü gitmesi nedeniyle tefecilerden 150 bin TL borç aldı. Ülgen, arkadaşlarından ve kredi kartlarından çektiği paralarla toplam 300 bin TL kadar borcu ödedi. Ama kendisine 300 bin TL daha borcu bulunduğu söylenen Ülgen, Gaziantep'ten kaçarak memleketi Şanlıurfa'ya sığındı.

400 BİN LİRA BORCU BİRİKTİ

Tefecilerin yanı sıra arkadaşları ve kredi kartlarına toplam 400 bin TL borcu bulunan Ülgen, hakkındaki haciz kararları nedeniyle de sigortalı olarak çalışamıyor. Devletten ve hayırseverlerden yardım isteyen 2 çocuk babası Ülgen, “Evliyim ve 2 çocuğum var. Alacaklılar her gün beni arıyor, küfür edip tehdit ederek parasını istiyor. Benim bunu ödeme imkanım yok. Dışarı çıkıp çalışamıyorum. Alacaklılar beni bulur diye korkuyorum. Burada da bir işte çalışamıyorum. Hakkımda haciz kararları var. Çok kötü durumda kaldım, tek umudum devletimiz ve hayırsever vatandaşlar. Allah rızası için bana yardımcı olun” dedi.

Hakkında 8 mahkeme kararı olan ve 18 icra dairesi tarafından işlem yapılan Ülgen, durumuna çözüm bulunmazsa organlarını satma, intihar gibi kanun dışı yollara başvuracağını söyledi.