Tekirdağ'ın bombacı Mülayim'i

Tekirdağ'ın bombacı Mülayim'i

Tekirdağ'da dün gece saat 22.00 sıralarında Orta Camii Mahallesi Soğuk Kuyu Caddesi üzerindeki bir çöp konteynerinin üzerine bırakılan siyah çantayı görenler polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine kısa sürede gelen polis ekipleri hemen çevre güveliğini alarak olay yerine emniyet şeridi çekti.

"BUNDA BİR ŞEY YOK"

Olay yerine gelen bomba imha uzmanı özel kıyafetini giydiği sırada, şüpheli paketin olduğu yerin karşısında kokoreç satışı yapan Mehmet Tekin, çantanın kendisine ait olduğunu söyledi ve çantayı aldı. Ardından da şüpheli çantayı kafasına vurarak, "Bunda bir şey yok, boş bu" dedikten sonra tezgahından aldığı bıçakla çantayı parçaladı. Çevredekilerden biri ağzıyla 'Bom' diye bağırınca da korkuya kapıldı. Tekin, çantanın içi boş çıkınca da polise yalan söylediğini belirterek, çantanın kendisine ait olmadığı belirtti.

Polis bu hareketinde dolayı Mehmet Tekin'e kızdı. Bunun üzerine Tekin polislerden özür dileyerek, "Çantanın çöpe atıldığını gördüm. Boş olduğunu biliyorum" dedi.

'KAMYON ÖLDÜRMEDİ, BOMBA MI ÖLDÜRECEK?'

Daha öncede üzeriden kamyon geçtiğini ve karın bölgesinden çok sayıda dikiş olduğunu belirten Tekin, "Çantayı birisi çöpe attı. Daha sonra başka biri geldi çöpten çıkartıp trafonun üzerine koydu. Benim üzerimden 28 tonluk kamyon geçti. O beni öldürmedi, bomba mı öldürecek? Allah'ın öldürmediğini kimse öldüremez" diye konuştu.