Teknik Yapı 'Serinleten Kampanya'yla faizleri düşürdü

concord

Teknik Yapı, faiz oranlarını yüzde 0.25 düzeyinde sabitleyen "Serinleten Kampanya"yı Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı. Böylece firma, siyasi ve ekonomik konjonktüre bağlı olarak hızlı bir artış eğilimine giren ve yüzde 1.10 seviyesine çıkan konut kredisi faiz oranlarına karşı müşterisini destekleme politikasını da sürdürmüş oldu.

TEKNİK YAPI'DAN SERİNLETEN KAMPANYA

Para piyasalarındaki hareketlilik, döviz kuru artışı ve erken seçim gibi siyasi ekonomik faktörlerden dolayı hızlı bir yükselme eğilimine giren faiz oranlarının konut alıcısı üzerinde baskı oluşturduğunu vurgulayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Teknik Yapı'nın bu belirsiz dönemde net adım atmaya karar verdiğini vurguladı.

Teknik Yapı 'Serinleten Kampanya'yla faizleri düşürdü

1 AYLIK KAMPANYA KURBAN BAYRAMI'NA KADAR UZATLDI

Başta bir aylık süre için düşünülen ancak sonrasında Kurban Bayramı sonuna kadar uzatılma kararı alınan kampanyanın müşteriye destek politikasının parçası olduğunu vurgulayan Durbakayım: "Yüzde 1.10 düzeyindeki kredi oranlarına karşı müşterilerimizi destek kararı aldık. Hazırladığımız kampanya kapsamında anlaşmalı bankalardan kredi kullanacak yatırımcı için vadeye göre bu oranı yüzde 25'e kadar indirme kararı aldı. Bu oran bayram sonuna kadar sabit tutulacaktır" dedi.

Kampanya kapsamında Teknik Yapı, yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisi faiz oranlarını, tüm projelerinde yüzde 0.25'e kadar indirme kararı aldı. Kampanya ile birlikte yüzde 25 oranındaki peşinatın yüzde 10'u sözleşme aşamasında, yüzde 15'i ise bir yıl sonra ödenebilecek. Alternatif ödeme planında ise tüm projelerde peşin ödemelerde veya en az yüzde 25 peşinat ödeyip yüzde 75 banka baz faiz oranları ile kredi kullanmak isteyenler için de yüzde 12 indirim sunuluyor.

Teknik Yapı 'Serinleten Kampanya'yla faizleri düşürdü

FIRSATLARIN ÜÇÜ BİR ARADA

Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerindeki yer alan daireler için üçü bir arada fırsatı sunan Teknik Yapı, aynı anda düşük faiz, peşinat öteleme ve indirim imkanı sağlıyor. Teknik Yapı'nın kampanyaya buzdolabı ve klima hediyeleriyle de destek sunduğu açıklandı.