Telefonuna kurşun isabet eden asker taburcu oldu
DHA

1

Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Kümbetli Köyü nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Mustafa B., Ankara'dan geçici görevle 7 ay önce terör operasyonları nedeniyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne sevk edildi. B., bölge de son olarak Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde görevlendirildi.

KURŞUN TELEFONUNA İSABET ETTİ

Burada 17 gün önce çıkan çatışma esnasında PKK'lı teröristlerin silahlarından çıkan kurşunlardan biri Uzman Çavuş B.'un sağ bacağında, pantolonun yan cebindeki cep telefonuna isabet etti. Cep telefonu kullanılmaz hale gelirken, Mustafa B. hafif yaralandı. Önce Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan uzman çavuş Mustafa B. daha sonra ise Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaralı askere telefonun yenisini gönderdi.

Telefonuna kurşun isabet eden asker taburcu oldu

TABURCU EDİLDİ

Diyarbakır Asker Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edilen B., annesi Ünzile ve 2 kardeşi ile birlikte oturduğu İstanbul'a geçti. Koltuk değneği yardımıyla yürüyen B., İstanbul'da oturan Tokatlı iş adamı Ali Yılmaz'ı ziyaret etti. B., yarasının hızlıla iyiye gittiğini vatan için her zaman göreve hazır olduğunu söyledi.

Telefonuna kurşun gelen askere Erdoğan'dan hediye VİDEO

Telefonuna kurşun isabet eden asker taburcu oldu

Telefonuna kurşun gelen askere Erdoğan'dan hediye haberiTelefonuna kurşun isabet eden asker taburcu oldu

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)