TEM, Sultanbeyli’ye özel yatırımlar kazandırdı

Sultanbeyli sakinlerinin hem ekonomik hem de zamandan kazanmasını sağlayan TEM, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin döneminin en büyük projelerinden biri arasında geliyor.

TEM, Sultanbeyli’ye özel yatırımlar kazandırdı

TEM bağlantı yollarıyla dünyaya bağlanan Sultanbeyli,hem ekonomik olarak kalkındı hem de yıllardır özlemle beklediği bir projeye kavuştu. Başkan Keskin'in ilçeye kazandırdığı en büyük projelerin başında gelen TEM, Sultanbeyli'nin yatırımcının dikkatini çekmesini sağladı. Sultanbeyli Başkan Keskin döneminde büyük projelere imza attı. Eğitimden kültüre kamu binalarından otoban giriş çıkışına, Gölet Projesi'nden sağlık yatırımlarına varana kadar Başkan Keskin Sultanbeyli'de hizmetin çıtasını yükseltti.

3 Yıldır Rahat Ulaşım sağlanıyor

Başkan Keskin seçim döneminde verdiği her sözü yerine getirdi. Bu sözlerin başında gelen TEM bağlantı yolları yaklaşık Sultanbeyli'nin üç yıldır hizmetinde. TEM bağlantı yollarının yanı sıra Sultanbeyli diğer ulaşım faktörlerinde de Başkan Keskin'le atağa kalktı. İlçe içerisinde trafik akışının en zor olduğu bölge olan Mecidiye Mahallesi'ne Başkan Keskin'in girişimleriyle köprülü kavşak kazandırıldı. En ufak bir araç yoğunluğunda adeta sürücüleri canından bıktıran bölge, şimdi trafik akışının en sorunsuz işlediği yerlerin başında geliyor. Bu hizmetin ardından merkez trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Çeşme Köprülü Kavşağı da Sultanbeyli'nin trafik akışını rahatlattı. Vatandaşların can güvenliğini sağlamak adına Başkan Keskin döneminde yan yollara yeni üst geçitler yapıldı. Bu hizmetlerden oldukça memnun olan Sultanbeyli halkı, her fırsatta Başkan Keskin'e sevgi gösterisinde bulunuyor. Çünkü ilçenin yıllanmış sorunları Başkan Keskin döneminde çözüme kavuştu.

TEM BAĞLANTI YOLLARI

2011 yılında hizmete giren TEM bağlantı yollarıyla Sultanbeyli gelişim de atağa kalktı. Bu hizmetin ardından neredeyse tüm yatırımcılar gözünü Sultanbeyli'ye dikti. Açılış sonrası ilçede alışveriş merkezleri, fabrikalar ve konutlar yükselmeye başladı ve bu yatırımlar hala devam ediyor. TEM ile birlikte ilçenin diğer ulaşım sorunlarına da Başkan Keskin çözüm üretti ve Sultanbeyli'yi yeni kavşaklara, otobandan direkt sefer yapan İETT hatlarına kavuştu.