Terim'den Eren'e: Formayı unut

Teknik Direktör Fatih Terim ve ekibi, tecrübeli golcünün kendilerini yalnız bırakmasına sitem ederken, Derdiyok'un bir süre forma vermeyecek.

Terim'den Eren'e: Formayı unut

TERİM'DEN EREN'E SİTEM

Sarı-kırmızılı takımın Porto deplasmanında Onyekuru-Sinan-Rodrigues üçlüsünden oluşan hücum hattının gol atamasa da futbolunun pozitif olması, radikal bazı uygulamaları gündeme getirdi. Buna göre, teknik kadro zorunlu olmadıkça Eren'e şans vermeyecek.

Sarı-kırmızılılarda Eren'in yaşadığı sorunun bir benzeriyle Serdar Aziz karşılaşmış, Göztepe maçı öncesi ağrıları olduğunu ileri süren başarılı stoperle ilgili "oynayabilir" raporu verilmişti. Bu sağlık raporuna rağmen Aziz, Göztepe maçında oynamamıştı. Bunun faturası ise Serdar için ilerleyen haftalarda kulübe olmuştu.

Terim'den Eren'e: Formayı unut

ANTALYA KADROSUNDA YOK

Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada Eren ve Selçuk İnan'ın Antalya maçının kadrosunda yer almadığı bildirildi. Galatasaray da Antalyaspor maçı öncesinde sakatlıklarla ilgili dikkat çekici bir açıklamada bulunmuştu.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle;

''Porto maçında forma giyemeyen Eren Derdiyok'un ağrı şikayetlerinin devam etmesinin, Selçuk İnan'ın ise Porto maçı sonrası sağlık ekibimizce yapılan değerlendirmede kasık adalesindeki ağrıların geçmediğinin tespit edilmesi üzerine her iki oyuncumuzun da Antalyaspor maçı kamp kadrosundan çıkarılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.''

Terim'den Eren'e: Formayı unut