Terör örgütü PKK 5 çocuğu yetim bıraktı
AA

Şırnak'ın Uludere ilçesinde asker ziyaretine giderken PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren 39 yaşındaki Kerem Türkdoğan, geride acılı bir eş ve 5 yetim bıraktı.

"ŞEHİDİMLE GURURLUYUM"

Şehidin babası Selahattin Türkdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden Kerem Türkdoğan'ın babası olmaktan bir kez daha gurur duyduğunu söyledi.

Terör örgütü PKK 5 çocuğu yetim bıraktı

Oğlu Kerem'in askerdeki kayınbiraderini ziyaretine giderken PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu yaşamını yitirdiğini ifade eden Türkdoğan, çok sevdikleri oğlunu kaybetmenin acısını yaşadıklarını dile getirdi. "Allah'a çok şükür, hamdolsun, devletimizin ve milletimizin başı sağ olsun. Şehidimle gururluyum. Oğlum şehit düştü. Allah’a şükür ediyor ve gurur duyuyoruz." diyen Türkdoğan, oğlunun mertebelerin en yükseğine ulaştığını ifade etti.

Terör örgütü PKK 5 çocuğu yetim bıraktı

"BEŞ ÇOCUĞU VARDI"

Türkdoğan, oğlunun hayırsever biri olduğunu ve çevresindeki herkese destek verdiğini anlatarak, şöyle konuştu: "Kerem dört dörtlük bir insandı, dinine bağlı biriydi. Onun kusuru yok gibiydi, herkesle dosttu ve çok güzel bir insandı. Bugüne kadar oğlumdan hiçbir şekilde şikayetçi olmadım. Anne ve babasına karşı saygısı sonsuzdu. Allah verdi yine o aldı. Oğlum Kerem 39 yaşındaydı, beş çocuğu vardı. Beş çocuğuna onun gibi bakıp, hepsini Kerem gibi büyüteceğim."

Terör örgütü PKK 5 çocuğu yetim bıraktı

Kerem Türkdoğan'ın kardeşi Abdulhadi Türkdoğan da Uludere'ye ağabeyinin yerine kendisinin gitmeyi planladığını ancak ağabeyinin son anda kararını değiştirmesi sonucu gidemediğini belirtti. Türkdoğan, "Keşke ben gitseydim ama şehadet ağabeyime nasip oldu." ifadelerini kullandı.

"BU ÇOCUKLARI YETİM BIRAKMAYA NE HAKLARI VAR.."

Vatandaşlardan Servet Gülmez de PKK'lı teröristlerin saldırısına tepki göstererek, "Terörün dini, dili olamaz. Bu yaşta bu çocukları yetim bırakmaya ne hakları var. Birilerinin çıkıp bunun izahını yapması lazım. Allah, bu çocuğu yetim bırakanın ne bu dünyada ne öbür dünyada yakasını bırakmasın." diye konuştu.

Terör örgütü PKK 5 çocuğu yetim bıraktı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)