Teröristler 3 aylık bebek ve dedesini öldürdü
AA

cizre

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarının bölücü terör örgütüne yönelik Cizre ilçesinde yürüttüğü "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sürüyor.

3 AYLIK BEBEK VE DEDESİ HAYATINI KAYBETTİ

Sur Mahallesi'ndeki evlerinin balkonunda halasının kucağında bulunan 3 aylık Miray İnce isimli bebek, teröristlerce açılan ateş sonucu başından yaralandı. Yardım talep edilmesi üzerine olay yerine gönderilen ambulans mahallede bulunan bombalarla tuzaklanmış barikat ve hendekten dolayı Su Kanalı Sokağı'ndaki eve yaklaşamadı.

TERÖRİSTLER AMBULANSIN ARKASINDAN DA ATEŞ AÇTI

Bunun üzerine Miray bebeği kucağına alan hala Rukiye İnce ile bebeğin 73 yaşındaki dedesi Ramazan İnce, evlerinden çıkarak 50 metre mesafedeki ambulansa yöneldi. Bu sırada teröristlerin arkadan ateş açması sonucu Rukiye ve Ramazan İnce yaralandı. Sağlık ekipleri ve vatandaşlarca sedyelerle ambulansa taşınan İnce ailesi, Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Cizre Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 aylık Miray bebek hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise tedavileri için Adana'daki Aşkım Tüfekçi Hastanesine sevk edildi. Dede Ramazan İnce'nin de buradaki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)