Teröristler Almanya'da SPD binasını bastı
İHA

Türkiye'nin Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda elde ettiği başarılı sonuç, Avrupa'daki teröristleri de çıldırttı. Özellikle Almanya'da Afrin için eylemler gerçekleştiren PKK yanlıları Franfurt'ta SPD binasını bastı.

Frankfurt'ta yaşanan terör saldırısına polisin müdahale etmemesi Alman basınında geniş yankı uyandırdı.

Teröristler Almanya'da SPD binasını bastı

SPD BİNASINA BASKIN

Franfurtta bulunan SPD binasına gelen PKK yanlıları burada binanın önünde eylemler gerçekleştirdi. Parti binasına “Afrine özgürlük” yazan pankart asan PYD/PKK yandaşları işaret fişekleri ateşledi.

SPD'li yetkililer hemen olaya müdahale etmeleri için polislere haber verdi, ancak polisler terörist yanlılarına müdahale etmedi...

"PKK YASAĞI KALKSIN"

Eylemi gerçekleştiren terör yanlıları Türkiye'nin Afrin'i temizlemesiyle sonuçlanan YPG bozgunundan, Almanya koalisyonunun muhalefeti SDP'nin de bulunduğunu belirtti. Almanya'nın Türkiye'ye yönelik silah ve askeri ilişkilerini durduması yönünde baskı yapan PKK'lılar, terör örgütü PKK'nın üzerindeki yasağın da kaldırılması talebidne bulundu.

PKK, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa Birliği ve ABD tarafından da terör örgütü olarak tanınıyor. Bununla birlikte Almanya'da PKK'nın bayraklı, Apo posterli eylemleri de "kanunen" yasaklı konumda.

Teröristler Almanya'da SPD binasını bastı

POLİSLER MÜDAHALE ETMEDİ

Terör örgütü yandaşlarının SPD binasına düzenledikleri saldırıya polisin müdahale etmemesi Alman basınında yer aldı. Polislerin olaya müdahale etmemesine ilişkin SPD'li yetkililer şikayet oluşturdu.

Teröristler Almanya'da SPD binasını bastı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)