Teslim olan kadın terörist PKK'nın iç yüzünü anlattı
AA

Eylemlerinde cami ve ibadethaneleri hedef almaktan çekinmeyen eli kanlı terör örgütü PKK'nın, dini nasıl istismar ettiği ve nasıl din düşmanlığı yaptığı teslim olan teröristin açıklamalarına yansıdı.

Terör örgütüne katıldıktan bir yıl sonra pişman olup güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist R.K., örgütün din düşmanlığını, engelli bir örgüt üyesine yaptığı eziyeti, örgüt içi infazları ve yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.

Teslim olan kadın terörist PKK'nın iç yüzünü anlattı

ALLAH'IN ADINI ANMAK BİLE YASAK

Örgüte katılanlara söylenen ilk sözlerin dinle alakalı olduğuna dikkati çeken R.K., kendilerine sürekli "Müslümanlık bizim dinimiz değildir." denildiğini, Hazreti Muhammed'e hakaret ve küfür edildiğini söyledi.

Teslim olan kadın terörist PKK'nın iç yüzünü anlattı VİDEO


R.K., şunları aktardı:
"Örgütte 'Biz Zerdüştüz, Kürtler Zerdüştlükten geliyor' diyorlardı. Peygamberlere hakaret ve küfür edilirdi. Bu bazılarının zoruna giderdi. Örgütün genel olarak yaptığı ilk şey, katılanları dininden uzaklaştırmak olur. Hazreti Muhammed için çok şey söylenir. Örgütün üst düzey yöneticilerinden Hazreti Muhammed ile alakalı söylenen birçok hakaret duydum, söylenenleri kabul etmediğim için bana 'Çok dincisin' diyorlardı. Allah'a bile birçok hakaret ediliyor. İbadete dair hiçbir şey yoktur. Dine dair herhangi bir şeyin yapılması, Allah'ın adını bile anmak yasaktır. Zerdüştlük dininden bahsediliyor ama Zerdüştlüğe dair de herhangi bir şey yapılmıyordu. Oraya gittin mi dini imanı bırakmak zorundasın. Allah'ı ve Peygamberi hakaret içerikli isimlerle tanımlıyorlardı."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)