Atatürk'ü İsrail öldürdü iddiası

Atatürk'ü İsrail öldürdü iddiası

A Haber'de yayınlanan '%100 Siyaset' programında şok bir iddia ortaya atıldı. Star gazetesi Yazarı Hikmet Genç, CHP Eski MYK Üyesi Savcı Sayan, gazeteci Fatih Tezcan ve analist İlhami Işık'ın katıldığı programda Tezcan, çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Tezcan'ın iddiaları şöyle:

"Emperyalistler masaya oturduğunda kim Kemalist, kim AK Partili, kim CHP'li diye bakmaz. Kimi nasıl kullanacaklarına bakarlar. Türkiye'de 3 Kasım 2002'den başlayan bir devrim söz konusu. Geçenlerde 1960'tan kalan Menderes'i asanların yazdırdığı 'Ak Devrim' adlı kitap elime geçti. Orada çok önemli bilgiler var. Gezi Parkı eylemlerinde hedef Erdoğan mı gerçekten? Hayır değil. Erdoğan'ın yerinde her kim olursa olsun aynı şekilde pozisyon alacaktır. Gezi eylemleri gericidir.

11.11.2011 tarihinde Gezi Parkı'nda olan bir mevzu var. Mehmet Ali Alabora'nın videosunu izledik. 11.11.11'in özelliği simetrik bir rakam olmasıdır. Kabalizm için bu rakam çok önemlidir. Mısır'da Keops Piramiti o gün kapatıldı. Mısır Arkeoloji bölümüne internetten 'Orada eylem yapacağız' diye yüzlerce mesaj almışlar. Doların üzerindeki gözün işareti kabalistiktir. Kabalizm, Yahudi mistisizmidir. İlluminati, Kabalizm desteklidir. İlluminati bildiğimizden çok daha büyük bir mevzudur. Osmanlı Devleti'nin yerine kurulan bu topraklardan maksimum ne alabilirizin peşindeler. AK Parti ile başlayan süreç 'Hiçbir şey alamazsınız' demiştir. Artık 3. Köprüyü, Kanalistanbul'u biz yapıyoruz. Gezi darbe girişimidir. Siz emperyalizme pay vermediğiniz zaman size bu girişimi yaparlar.

"İSRAİL'İN KURULMASINA KARŞI ÇIKTIĞI İÇİN ATATÜRK ÖLDÜRÜLDÜ"

Ne olur devlet yetkilileri duysun Mustafa Kemal Atatürk'e tekrar bir otopsi yapılsın. Yüzde 100 söylüyorum, yarın yazarlığı bırakırım nüfus cüzdanımı Marmara'ya atarım. İngiltere, 'İsrail 1936'da kurulacak' dedi, 1937'de Atatürk 'Canımız pahasına buna karşı çıkarız' dedi, 1938'de öldürüldü. Bu Türkiye'nin insanlarını Kemalistiyle, Müslümanlarıyla birbirine yaklaştıracak olgudur. 'Türkiye Türklerindir' mottosunu söyleyen gazete 1 Mayıs 1948'te İsrail'in kurulmasına karşı çıkan İnönü'ye karşı kuruldu. Sen nasıl bir oyun oynuyorsun bana? Bu gazetenin daha sonra MOSSAD ile işbirliği ortaya çıktı."