THY Batman v Superman Adaletin Şafağı'na sponsor oldu
AA

Törende THY filosundaki Boeing-777 tipli uçak filmin temasına uygun tasarımla giydirilerek, basın mensuplarına gösterildi.

THY Kurulu Başkanı Aycı, törende, marka bilinirliği konusunda yaptıkları çalışmalarla Alman havayolu şirketi Lufthansa'yı yakaladıklarını söyledi. Bu yılın THY'nin 2023 hedeflerine ulaşmak için ayrı bir önemi olduğuna değinen Aycı, "Bu yılı müşterilerimizin kalplerine dokunma yılı ilan ettik" dedi.

THY'li Batman v Superman fragmanı

THY Batman v Superman Adaletin Şafağı'na sponsor oldu

"YENİ HATLARIMIZ GOTHAM AND METROPOLİS'TİR"

"Şu anda yeni hatlarımız Gotham and Metropolis" "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filmi sponsorluk sürecinden de bahseden Aycı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yıla koyduğumuz hedefler arasına iki yeni şehir daha vardı. Son birkaç yıldır o iki şehirle pazarlıkları sürdürdük. İki noktayı daha uçuş destinasyonlarımıza eklemek istedik Gerçi bu şehirlerin sivil havacılığından izin almak çok kolay olmadı. Uçuş izni almak da çok kolay olmadı. Çünkü buralarda çok etkili iki adamdan geçmeye çalıştık. Bunlardan bir tanesi Bruce Wayne, diğeri de Clark Kent denen adamlar. Bunlar o şehirde çok etkili iki süper kahraman. Tabii sağ olsun Warner Bros. yetkilileri ve bizim kurumsal başkanlığımızda çalışan arkadaşlarımız, onlar da çok çalıştılar. Bu hattı da güvenle sizlere açıklıyorum. Şu anda yeni hatlarımız Gotham and Metropolis'tir."

THY Batman v Superman Adaletin Şafağı'na sponsor oldu VİDEO

THY Batman v Superman Adaletin Şafağı'na sponsor oldu

Aycı, THY'nin önümüzdeki dönemde sanal dünya, sosyal medya ve insan aklının ulaşabileceği her destinasyonda markasıyla yer alacağını kaydetti. Daha sonra basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Aycı, Hollywood'un 350 milyon dolar bütçeli, yılın en büyük prodüksiyonlarından birine sponsor olduklarına dikkati çekti.

"BİR İLKİ DAHA BAŞARDIK"

Bir ilki daha başardıklarını dile getiren Aycı, "Warner Bros ile bir ortaklığa imza attık. Yaptığımız bu ortaklık sayesinde hem filmin Amerika'daki galasında hem Londra'daki galasında THY havayolu resmi sponsoru olarak yer alacak" değerlendirmesini yaptı.

THY Batman v Superman Adaletin Şafağı'na sponsor oldu

'BATMOBİLE' TÜRKİYE'DE SERGİLENECEK

Filmde Batman'i oynayan Oscar ödüllü Ben Affleck ve Lex Luthor karakterini canlandıran Jesse Eisenberg ile reklam filmi çektiklerini de belirten Aycı, bu reklamın gelecek günlerde yayına gireceğini bildirdi. İlker Aycı, filmde kullanılan "Batmobile" aracının Türkiye'de sergileneceğini de sözlerine ekledi.

THY Batman v Superman Adaletin Şafağı'na sponsor oldu

Warner Bros. Pictures Başkan Yardımcısı Gane Garlock da Batman ve Superman'i THY ile gökyüzüne uçurmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

THY Batman v Superman Adaletin Şafağı'na sponsor oldu

Galaya yolcular da gidecek THY anlaşma çerçevesinde sosyal medya üzerinde gerçekleştireceği "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filmi temalı bir yarışma düzenleyecek. Yarışma sonucu kazananları filmin Los Angeles'daki galasına THY'nin davetlisi olarak katılacaklar. THY, bu kapsamda yetişkinler için göz maskesi, terlik gibi ürünlerden oluşan seyahat kitleri, çocuklar için terlik, kulaklıklar ve saat gibi ürünlerden oluşan seyahat kiti, film temalı uçak içi menü kartları ve yiyecek ikramları ile film temalı Miles& Smiles kartı yolcuların kullanımına sundu.

THY Batman v Superman Adaletin Şafağı'na sponsor oldu

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)