THY dünyaya 15 Temmuz'u anlatıyor
ensonhaber.com

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, TGRT Haber canlı yayınında Nevra Öner Varol'un konuğu oldu.

15 TEMMUZ GERÇEKLERİ DÜNYAYA ANLATILIYOR

FETÖ'nün kanlı darbe girişiminin değerlendirildiği programda; Yahya Üstün, dünya medyasına 15 Temmuz sürecini anlattıklarını söyledi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, amacın yaşananları ilk ağızdan doğru bir şekilde anlatmanın olduğunu söyledi.

THY dünyaya 15 Temmuz'u anlatıyor

8 UÇAĞA DİRENİŞ SEMTLERİ..

15 Temmuz'daki hain girişimden sonra harekete geçtiklerini belirten Yahya Üstün, 8 uçağa direnişlerin yaşandığı semtlerin adının verildiğini söyledi.

Yahya Üstün: 8 uçağa direniş semtlerinin ismi verildi VİDEO

İLKER AYCI'NIN YABANCI GAZETECİLERLE BULUŞMASI

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı da dünyanın farklı bölgelerinden davet edilen medya mensuplarına 15 Temmuz'u anlatmıştı.

THY dünyaya 15 Temmuz'u anlatıyor

İlker Aycı,“Yurt dışındaki dezenformasyonu, algı kampanyalarını ve şu anda da FETÖ’cülerin yurt dışında kalan unsurlarının bir takım faaliyetlerle karalama faaliyetlerini sürdürüyorlar. Biz de Türk Hava Yolları olarak kendi paydaşlarımızı, özellikle turizm sektöründe, seyahat sektöründe, sosyal medyada çeşitli bloggerlar, turizm dergileri, o ülkelerin önemli gazete dergi ve televizyonlarının ilgili önemli basın mensuplarını peyderpey getiriyoruz. Şuanda da daha çok Kuzey Avrupa ülkeleri, Rusya ve Orta Asya civarı olmak üzere arkadaşlarımız 57 gazeteciyi buraya getirdiler. Onlarla samimi bir hasbi hal edeceğiz ve 17 Aralık sürecini ve sonrasını anlatacağız. Türkiye’yi ve Türk Hava Yolları’nı anlatacağız. Türkiye’nin havacılık perspektifini anlatacağız. Türkiye’nin yeni havalimanıyla ülkesini, İstanbul’u nasıl bir hub yapmak istediğini, neden dünyanın en büyük havalimanlarından birini inşa ettiğimizi anlatacağız. İnanıyorum ki bu faaliyetlerle birlikte Türkiye’deki gerçeklerin ilk ağızlardan muhataplarımıza en doğru şekilde anlatılması suretiyle kara propaganda yapan ve yanlış bilgilendirmelerle, iftiralarla ülkemize sadece 17 Aralık’ta değil halen dışarıda zarar vermek için gayret gösteren ve oyun kuranların oyunları bozulacak” demişti.

THY dünyaya 15 Temmuz'u anlatıyor