THY'nin Havana uçuşları başladı
ensonhaber.com

Türkiye'nin öncü markalarından Türk Hava Yolları 295. hattını Küba'nın başkenti Hanava'da açtı.

16 SAATLİK AKTARMA ÇİLESİ BİTTİ

Kimi zaman Frankfurt, Amsterdam kimi zaman ise Madrid ya da Paris üzerinden aktarmayla gidilen 15-16 saatlik Havana yolculukları çileye dönüşmüştü. THY'nin direkt uçuşlarıyla Türk vatandaşları artık Küba'ya çok daha kısa yoldan ulaşabilecek.

THY'nin Havana uçuşları başladı

Küba’nın başkenti Havana uçuşları bugün resmen başlamış oldu.

THY'nin Havana uçuşları başladı

HAVANA HAT AÇILIŞINA ŞEHİT ÇOCUKLARI KATILDI

THY, sosyal sorumluluk kapsamında bir ilke de imza atarak, 295. hat açılışı için Havana'ya 4 şehit çocuğunu götürdü.

Şehit çocukları ile dünyadaki birçok ülkenin gençlerini buluşturmak ve gençler arasında köprüler kurmak amacıyla yapılan projede ilk adım Havana oldu.

Şehit çocukları Küba'ya yaptığı ziyaret kapsamında, Kübalı gençlerle Havana'nın tarihi noktalarını gezdi ve Küba kültürünü yakından tanıma imkanı buldu. Ayrıca Kübalı gençlerle Türk şehit çocukları bisiklet turuna da katıldı, şehre özgü antika arabalarla buluştu.

Gençlerin buluşmaları ve hattın açılış törenine ilişkin düşünceleri ile şehrin turundan eğlenceli anlar instastory vasıtasıyla kurumsal Instagram hesabından genç misafirler tarafından paylaşıldı.

ŞEHİT ÇOCUKLARININ GENÇLERLE BULUŞMALARI, FİLM OLACAK

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu  olan THY, şehit çocuklarının dünyanın dört bir yanındaki gençlerle buluşmasını ölümsüzleştirmek adına, yaşanan eğlenceli anları ve maceraları kısa film haline getirerek yayınlayacak.